Αλίσια Μιλάνο : Πέφτουν τα μαλλιά της από τον κοροναϊό

16:01 11/8/2020 - Πηγή: In.gr

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Αλίσα Μιλάνο αποκάλυψε πρόσφατα μέσω social media ότι νόσησε από κοροναϊό υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η εμπειρία αυτή ήταν εφιάλτης.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Αλίσα Μιλάνο δείχνει την φοβερή απώλεια μαλλιών, που έχει ως «παρατεταμένος φορέας», έναν όρο που οι γιατροί χρησιμοποιούν όταν αναφέρονται σε κάποιον που πάσχει από συμπτώματα κοροναϊού για μεγάλη χρονική περίοδο.

Η 47χρονη ηθοποιός δημοσίευσε συγκεκριμένα ένα βίντεο στο οποίο χτενίζεται λίγο μετά το λούσιμο και δείχνει να χάνει τούφες

από τα μαλλιά της.

Thought I’d show you what #Covid19 does to your hair. Please take this seriously. #WearADamnMask #LongHauler pic.twitter.com/H0wCmzYswV

— Alyssa Milano (@Alyssa_Milano) August 9, 2020

«Σκέφτηκα να σας δείξω τι κάνει ο κορωνοϊός στα μαλλιά σας» ανέφερε η Αλίσα Μιλάνο στο βίντεο.

«Σας παρακαλώ, να τον πάρετε τα σοβαρά» πρόσθεσε. Στο βίντεο, η ηθοποιός χτενίζει τα μαλλιά της μετά από ένα ντους, με μια βούρτσα και δείχνει το πόσες πολλές τρίχες πέφτουν σε κάθε βούρτσισμα.

«Ένα βούρτσισμα, αυτή είναι η απώλεια μαλλιών μου από τον κορωνοϊό» λέει κρατώντας μια τούφα μαλλιών στα χέρια της.

Τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν την Αλίσια Μιλάνο

Η Αλίσα Μιλάνο μίλησε για τα «πολλά συμπτώματα» που εξακολουθεί να βιώνει καθώς σε πρόσφατη ανάρτησή της από το νοσοκομείο, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους,πως εισήχθη στο νοσοκομείο όταν ένιωσε ένα «πραγματικά μεγάλο βάρος» στο στήθος της.

«Αρρώστησα βαριά από τον κοροναϊό τον Απρίλιο. Έχω ακόμα πολλά συμπτώματα. Είμαι αυτό που αποκαλούν παρατεταμένος μεταφορέας» έγραψε. «Χθες το βράδυ ένιωθα ένα πραγματικά μεγάλο βάρος στο στήθος μου. Πήγα στο νοσοκομείο για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν θρόμβος αίματος. Ευτυχώς, δεν ήταν. Αυτός ο ιός είναι χάλια. Παρακαλώ, πάρτε τον στα σοβαρά» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Οι Μάγισσες» μοιράστηκε για πρώτη φορά τον αγώνα της με τα συμπτώματα του κοροναϊού την περασμένη Πέμπτη, όταν ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική σε αντισώματα κοροναϊού, παρά το γεγονός ότι είχε εξεταστεί για τον ιό τον Μάρτιο, όταν «είχε βασικά κάθε σύμπτωμα του κοροναϊού».

I was acutely sick w/ Covid19 in April. I still have many symptoms. I am what they call a “long hauler”. Last night, I had real heaviness in my chest. I went to the ER just to make sure it wasn’t a blood clot. Thankfully, it wasn’t.

This virus sucks. Please take it seriously. pic.twitter.com/JcMkVSNn4y

— Alyssa Milano (@Alyssa_Milano) August 9, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα