Αλέγκρι : «Όσοι με κριτικάρουν χρειάζονται θεραπευτική αγωγή»

15:41 13/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η Γιουβέντους πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, με σκορ 3-0, χάρη σε ένα προσωπικό σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε χατ-τρικ.

Ήταν προφανώς και η κατάλληλη στιγμή για να απαντήσει στους επικριτές του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Με τον… αέρα της επικής πρόκρισης ο τεχνικός των Μπιανκονέρι έβγαλε και αλαζονεία, καθώς απαρίθμησε τις επιτυχίες του και τόνισε πως «όσοι με κριτικάρουν χρειάζονται θεραπευτική αγωγή»…

Αρχικά πάντως σχολίασε τον αγώνα. «Τα παιδιά είχαν τέλεια απόδοση. Είχαν τεχνική, ακρίβεια, επιθετικότητα και αυτά είχαμε σχεδιάσει

και για το πρώτο παιχνίδι, αλλά ξεκίνησε διαφορετικά, δεν χρησιμοποιήσαμε το πρεσάρισμα μας και δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί. Όλοι περιμέναμε τόσο πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι, υπήρχε η πιθανότητα για ένα υστερικό παιχνίδι με τρελό ρυθμό, γι’ αυτό είπα στα παιδιά να μείνουν ψύχραιμα και να κρατήσουν τις ισορροπίες, καθώς υπήρχε ρίσκο», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

Ακολούθως αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένους παίκτες: «Ο Σπινατσόλα είχε ένα άψογο παιχνίδι στα αριστερά, ο Μπερναρντέσκι ήταν καλός επίσης. Είναι ένα βήμα μπροστά για τον Μπερναντέσκι και γνωρίζω πόσο καλός είναι. Ο Τσαν ήταν παντού, μάρκαρε συνέχεια τον Μοράτα στο κέντρο και έχτιζε το παιχνίδι μας από πίσω δίνοντας χώρο στον Σπινατσόλα και τον Κανσέλο στα άκρα», επισήμανε ο 51χρονος.

Τέλος, απάντησε και στην κριτική… «Αυτοί που κριτικάρουν δεν είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό σας (των δημοσιογράφων). Έχω κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα, έχω παίξει δύο τελικούς στο Champions League και έχω κερδίσει τέσσερα κύπελλα Ιταλίας. Τι άλλο να κάνω; Όσοι με κριτικάρουν είναι εκείνοι που χρειάζονται θεραπευτική αγωγή, όχι εγώ. Η κριτική είναι καλή όταν σε μαθαίνει πράγματα», τόνισε ο Αλέγκρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα