Αλέγκρι : «Απέρριψα πρόταση της Ρεάλ προ διετίας»

20:01 6/7/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι έτοιμος να ξεκινήσει εκ νέου την προπονητική του καριέρα. Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει έντεκα τίτλους με τη Γιουβέντους μέσα σε διάστημα πέντε χρόνων, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Marca» και μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του στους πάγκους.

«Δεν με ενδιαφέρει που θα είναι η νέα δουλειά. Ψάχνω έναν σύλλογο με τον οποίο να συμφωνήσουμε στο πρότζεκτ και να έχει τη φιλοδοξία να νικάει όπως εγώ. Απόλαυσα την οικογένεια και την πόλη μου, το Λιβόρνο,

μαζί με τους φίλους μου. Γέμισα τις μπαταρίες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδριτής του είχε κάνει πρόταση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρχε επαφή με την Ρεάλ πριν από δύο χρόνια αλλά δεν συνέβη κάτι επειδή είχα συμβόλαιο με την Γιουβέντους. Είχα μία ισχυρή ηθική υποχρέωση απέναντι στο σύλλογο και στους οπαδούς του».

Για την πορεία της Γιουβέντους: «Είναι μία ομάδα που φτιάχτηκε για να νικάει και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει για αρκετά χρόνια ακόμα. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και τον βλέπω για πολλά χρόνια στο Τορίνο».

Τέλος, αναφέρθηκε στη κατάσταση της Μίλαν: «Έχει ανάγκη από ένα ισχυρό και σταθερό σχέδιο. Το να αλλάζεις την ομάδα σου κάθε σεζόν δεν σου επιτρέπει να μεγαλώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα