Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

16:48 30/11/2019 - Πηγή: In.gr

Η έδρα της Αλαβές έκρυβε παγίδες για τη Ρεάλ, η οποία γνώριζε εκ προοιμίου πως δεν θα έχει ένα εύκολο μεσημέρι στη χώρα των Βάσκων.

Χάρη σε μια μεστή εμφάνιση, όμως, η ομάδα της Μαδρίτης κατάφερε να δραπετεύσει (2-1) με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς από το «Μεντιτορόθα» και πλέον απολαμβάνει μόνη της την κορυφή της βαθμολογίας.

Παρά την αντίσταση που πρόβαλλε η Αλαβές, οι Μαδριλένοι βρήκαν τις λύσεις από την… άμυνα, πήραν τη νίκη και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο

Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα για να δουν αν θα παραμείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Με τους Εντέν Αζάρ και Ράφαελ Βαράν να μένουν εκτός, οι «Μερένχες» δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Βάσκους, όμως χάρη στα γκολ των Ράμος (52′) και Καρβαχάλ (69′) κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την πορεία τους.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, οι Μαδριλένοι ήταν οριακά καλύτεροι, χωρίς όμως να καταφέρουν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε κάτι παραπάνω. Καλύτερη στιγμή των πρώτων 45, το δοκάρι των φιλοξενούμενων στην συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, ο Ράμος έλυσε τον γόρδιο δεσμό για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν, αφού κατάφερε να απελευθερωθεί από τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων και να γράψει το 1-0 με κεφαλιά. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έβγαλαν άμεσα αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65′.

Ο Ράμος υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής, ο Λούκας Πέρεθ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε για το 1-1. Η χαρά, όμως, των γηπεδούχων κράτησε για μόλις μερικά λεπτά, αφού στο 69′ ο Καρβαχάλ πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Πατσέκο στην κεφαλιά του Ίσκο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα