ΑΕΚ : Με Γαλανόπουλο η αποστολή για ΟΦΗ (pic)

22:01 31/10/2020 - Πηγή: In.gr

Με τον Κώστα Γαλανόπουλο να συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή της ΑΕΚ μετά από σχεδόν 10 μήνες, η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ αύριο (1/11) στο ΟΑΚΑ. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έδωσε το «πράσινο» φως στον ποδοσφαιριστή, με τον Μάσιμο Καρέρα να τον συμπεριλαμβάνει στην τελική 22αδα για το παιχνίδι απέναντι στην

κρητική ομάδα

Ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι από την άλλη, δεν θα δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο ανέβασε «στροφές» και αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην Ουκρανία για το παιχνίδι με τη Ζόρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Χρήστος Αλμπάνης.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή της αυριανής (19.30) αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτήν βρίσκεται για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά, μέλη της αποστολής είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα».

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με τον Κώστα Γαλανόπουλο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του! #aekofi #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr pic.twitter.com/yhf20LnJSz

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) October 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα