Mount Olymprov: Έρχεται το 4ο διεθνές φεστιβάλ αυτοσχεδιαστικού θεάτρου

13:51 29/5/2019 - Πηγή: In.gr

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, μία διοργάνωση-γιορτή του Improv Comedy Theater που σας φέρνει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από όλο τον κόσμο. Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων Μount Olymprov, η ImproVIBE σας προσκαλεί σε ένα 5ήμερο φεστιβάλ γεμάτο παραστάσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες αυτής της συναρπαστικής μορφής θεατρικής τέχνης. 100 ξεκαρδιστικοί, ταλαντούχοι καλλιτέχνες από 30 διαφορετικές χώρες επισκέπτονται την Αθήνα

για να δημιουργήσουν θεατρικά έργα επί σκηνής και να σας προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Από τις 5 μέχρι τις 8 Ιουνίου 2019, μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, να δείτε παραστάσεις από τους καλύτερους θιάσους improv theater ανά τον κόσμο, και να συμμετέχετε στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται όταν καλλιτέχνες αυτής της μορφής τέχνης από 30 διαφορετικές χώρες του πλανήτη μαζεύονται στην Αθήνα για να δείξουν το ταλέντο τους!

Το Improv Comedy Theater είναι μια νεοφερμένη μορφή θεατρικής τέχνης στην Ελλάδα. Αυτό που κάνει το Improv να διαφέρει από τις υπόλοιπες θεατρικές τέχνες είναι ότι ανεβαίνει ο θίασος στη σκηνή και επινοεί όλο το θεατρικό έργο επί σκηνής εκείνη τη στιγμή. Βασίζεται εξ ολοκλήρου στην δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία των ηθοποιών. Δεν υπάρχει ούτε σενάριο, ούτε σκελετός, ούτε προαποφασισμένοι χαρακτήρες, ούτε συγκεκριμένη δομή, ούτε καμία δικλείδα ασφαλείας. Κάθε έργο είναι μοναδικό, γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Οι χώροι του Θεάτρου Άλφα.Ιδέα θα ανοίγουν για το γενικότερο κοινό από τις 20:00 κάθε μέρα, με τις παραστάσεις να ξεκινάνε στις 20:30. Κάθε βράδυ θα διεξάγεται και μια νέα παράσταση Improv Comedy Theater, με τη συμμετοχή τεσσάρων διεθνών θιάσων.

Σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ελληνικό κοινό αυτή τη νέα μορφή θεατρικής τέχνης και να δει κάποια από τα καλύτερα παραδείγματα αυτής παγκοσμίως.

Προσκεκλημένοι εκπαιδευτές είναι οι:

Jill Bernard (US), Joe Bill (US), Kevin Scott (US), Heather Urquhart (UK), Jules Munns (UK), Mico Pugliares (I), Laura Doorneweerd (NL), Cedric Marschal (FR), Katarzyna Chmara (PL) και Jaklene Vukasinovic (AUS). Προσκεκλημένοι θίασοι είναι από Γαλλία, ΗΠΑ, Ολλανδια, Ιταλία, Ελλάδα, Σουηδία, Αγγλία, Ιρλανδία, Πολωνία, και Βουλγαρία, καθώς επίσης και 6 διεθνή ensemble από 30 διαφορετικές χώρες.

Πληροφορίες:

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ.ΙΔΕΑ

Πατησίων 37 & Στουρνάρη, Αθήνα

4 – 8 Ιουνίου 2019

Παραστάσεις Improv κάθε βράδυ: 20.30 / Διάρκεια: 150 λεπτά (με διάλειμμα)

Εισητήριο: €12

Προπώληση: https://www.viva.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα