MasterChef: Οι διαρροές για τον μεγάλο τελικό

21:10 25/4/2019 - Πηγή: In.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική αναμέτρηση ανάμεσα στη δυάδα που κατάφερε να «επιβιώσει», κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς μαγειρικού διαγωνισμού, έχει ήδη ξεκινήσει για τους συντελεστές του MasterCher.

Τα γυρίσματα της τελικής μάχης

Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές που υπάρχουν στα social media των διαγωνιζόμενων που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό show, σε λίγες μέρες – συγκεκριμένα την Πρωτομαγιά- ξεκινούν τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων του φετινού MasterChef.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, κανείς

δεν ξέρει ακόμη ποιος θα είναι ο φετινός μεγάλος νικητής του τίτλου και των 50.000 ευρώ, όμως τα spoilers για την τελική δυάδα δίνουν και παίρνουν, με επικρατέστερα ονόματα αυτά του Μανώλη και της Σπυριδούλας.

View this post on Instagram

Η Σπυριδούλα είναι η σημερινή νικήτρια του Mystery Box! Το πρώτο της πλεονέκτημα είναι μια ιδιότυπη ασυλία στην επόμενη δοκιμασία. Σύντομα, θα ανακαλύψει και το δεύτερο. #MasterChefGR @starchannelgtv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Apr 8, 2019 at 11:52am PDT

View this post on Instagram

Την ασυλία κερδίζει ο Μανώλης και κατοχυρώνει την παραμονή του στο παιχνίδι! Αύριο, ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Apr 18, 2019 at 12:50pm PDT

Η διαδικασία της αναμέτρησης

Ο φετινός MasterChef θα αναδειχθεί μέσα από μία σειρά μαγειρικών δοκιμασιών, ενώ ενεργό ρόλο στον τελικό θα έχουν και οι παίκτες που συμμετείχαν και τελικά αποχώρησαν από το μαγειρικό διαγωνισμό, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί να βρίσκονται στην Αθήνα την 1η Μαΐου.

Σημειώνεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, με τα μισά επεισόδια να προβάλλονται μαγνητοσκοπημένα, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδοθούν live, προκειμένου να μη διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν παρουσιαστεί από το κανάλι.

View this post on Instagram

Τα ζευγάρια μαγειρεύουν ενώ οι κριτές επιβλέπουν και συμβουλεύουν. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Apr 2, 2019 at 11:45am PDT

View this post on Instagram

Η κόκκινη ομάδα βρίσκεται στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας και απολαμβάνει ένα μοναδικό έπαθλο με τη συντροφιά του @g_apostolakiss. @starchanneltv #MasterChefGR! #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Apr 4, 2019 at 12:38pm PDT

View this post on Instagram

Για τον Σταμάτη, το όνειρο του #MasterChefGR τελείωσε σήμερα.⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Apr 12, 2019 at 12:39pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα