Lady Gaga: Καυτά φιλιά, όμως όχι με τον Bradley Cooper

20:58 1/8/2019 - Πηγή: In.gr

Επρόκειτο ίσως για ένα από τα πιο «καυτά» σκάνδαλα του 2019. Ο λόγος για την φημολογούμενη σχέση της Lady Gaga με τον Bradley Cooper και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για τον χωρισμό του διάσημου ηθοποιού από την καλλονή Irina Shayk.

Ο… καπνός πριν τη φωτιά, ήταν η κοινή τους εμφάνιση τη βραδιά των Όσκαρ και την ερμηνεία του Shallow.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν πέρασαν έξι μήνες από τον χωρισμό της από τον Christian Carino και η Lady Gaga φαίνεται πως βρήκε νέο έρωτα στη ζωή της και αυτός δεν είναι ο Bradley Cooper!

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, οι παπαράτσι φωτογράφισαν τη 33χρονη τραγουδίστρια να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον 37χρονο Dan Horton, ο οποίος εργάζεται ως monitor engineer στις συναυλίες της ενώ οι δυο τους έτρωγαν brunch σε εστιατόριο της Καλιφόρνια.

Τις επίμαχες φωτογραφίες δημοσιεύει αποκλειστικά το περιοδικό People, με θαμώνες να δηλώνουν στο περιοδικό ότι η σταρ διατήρησε πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές που την πλησίασαν όταν έφυγε ο καλός της.

«Αντάλλασσαν συνεχώς φιλιά και μιλούσαν κοντά ο ένας στον άλλο», είπε πηγή στο περιοδικό, σχολιάζοντας πως ενδεχομένως η Gaga δεν είχε πρόβλημα με το να την δουν, καθώς επέλεξε ένα τραπέζι στο μπροστινό μέρος, πολύ κοντά στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τη σελίδα του στο LinkedIn, ο Dan Horton συνεργάζεται με τη Lady Gaga από τον Νοέμβριο του 2018. Επίσης είναι ιδιοκτήτης του Audio Engineering Consulting Group ενώ έχει δουλέψει με πολλά μεγάλα ονόματα, ανάμεσά τους οι Camila Cabello, Bruno Mars και Justin Timberlake.

Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Autumn Guzzardi με την οποία χώρισε τον Φεβρουάριο του 2018. Μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών του πρώην της με την τραγουδίστρια, η Guzzardi δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με σχόλιο «Poker Face», όπως το γνωστό τραγούδι της Lady Gaga, κάτι που πολλοί εξέλαβαν ως υπονοούμενο για τη νέα σχέση του Horton.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Keywords
Τυχαία Θέματα