H 18αδα του ΠΑΟΚ για Πανιώνιο και το… φατούρο στον Μίσιτς

19:15 18/1/2019 - Πηγή: In.gr

Περισσότερο από ένα μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σπίτι του για την αυριανή (19/1, 19:30) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς για το 2019 ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάτος, τους τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου (οσφυαλγία), Βέρνμπλουμ και τον Ουάρντα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντιθέτως,

ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ και Καρέλη .

Υποδοχή σε Μίσιτς

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος δε γλίτωσε από τον καθιερωμένο διάδρομο (τούνελ) καλωσορίσματος με… φατούρο από τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Δείτε και το σχετικό video

Ο Γιόσιπ #Misic δεν γλίτωσε από τον καθιερωμένο διάδρομο καλωσορίσματος #welcome #PAOKFamily #MisicIsHere pic.twitter.com/jltnuF9wjt

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) January 18, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα