Casa de Papel: Στην Ελλάδα ο «Ελσίνκι» – Η ανάρτηση στο Instagram

14:17 13/7/2020 - Πηγή: In.gr

Τον ηλιόλουστο και καλοκαιρινό καιρό της χώρας μας απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες μέλος της διάσημης τηλεοπτικής συμμορίας του «La Casa de Papel».

Ο λόγος για τον Ντάρκο Πέριτς ή τον τηλεοπτικό «Ελσίνκι» του Casa de Papel, ο οποίος πρόδωσε το ταξίδι του στη χώρα μας με φωτογραφίες και stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Ιnstagram.

Μέσα από τον λογαριασμό του Ντάρκο Πέριτς, τον είδαμε να κάνει τις βόλτες του στην Αθήνα,

συναντώντας μάλιστα και φίλους του οι οποίοι μένουν και αυτή στην Ελλάδα.

Ο πρωταγωνιστής του «La Casa de Papel», επισκέφθηκε τόσο την παραλιακή περιοχή της Αθήνας, όσο και το κέντρο της πόλης, ενώ βρέθηκε και στην Πάρνηθα, όπου και φωτογραφήθηκε ανεβάζοντας post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

View this post on Instagram

Magic places with magic people! Simple like that! @johnkoliop #pma #magic #parnitha #athens

A post shared by Darko Peric Official (@darkoperich) on Jul 8, 2020 at 2:53pm PDT

Ο 46χρονος ηθοποιός σέρβος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην χώρα μας, ενώ είχε μάλιστα την ευκαιρία να συναντήσει και τον συμπατριώτη του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο 26χρονος σέντερ, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ίδιος ωστόσο παραμένει στην Ελλάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα instastories, Πέριτς και Μιλουτίνοβ φαίνεται να χαλαρώνουν, πίνοντας καφέ σε γνωστό παραλιακό μαγαζί.

O τηλεοπτικός «Ελσίνκι» συναντήθηκε μάλιστα και με έναν έλληνα μπασκετμπολίστα. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα