«Brown Skin Girl» : Εντυπωσιάζει το νέο βιντεοκλίπ της Μπιγιονσέ

12:30 26/8/2020 - Πηγή: In.gr

Η διάσημη σταρ της μουσικής Μπιγιονσέ παρουσίασε πριν λίγες ημέρες στο «Good Morning America» καινούριο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «Brown Skin Girl», κλέβοντας για ακόμα μια φορά την παράσταση.

Στο βίντεο του «Brown Skin Girl» εμφανίζονται η κόρη της, η Blue Ivy Carter, η πρώην συνάδελφός της στους

Destiny’s Child, Κέλι Ρόουλαντ, η Ναόμι Κάμπελ, η ηθοποιός Λουπίτα Νιόνγκο, οι Saint Jhn και WizKid από τον κόσμο του τραγουδιού και άλλοι.

Αν και η Beyoncé είχε δώσει πέρυσι στη δημοσιότητα κλιπ για το τραγούδι -με αφορμή την αρχική κυκλοφορία του στο άλμπουμ της που συνόδευε την ταινία «The Lion King»- το καινούριο βιντεοκλίπ είναι από το άλμπουμ «Black is King» που βασίζεται στη μουσική τής ταινίας.

Το εντυπωσιακό καινούργιο κλιπ -διάρκειας λίγο πάνω από έξι λεπτά-, σε σκηνοθεσία της Jenn Nkiru, είναι περισσότερο μια σειρά πινάκων παρά ένα συμβατικό κλιπ. Ντεμπιτάντ σε κομψές ενδυμασίες εμφανίζονται και η Beyoncé τραγουδά:

«Pose like a trophy when they Naomi walking/She need an Oscar for that pretty dark skin. Pretty like Lupita when the cameras close in/Drip broke the levy when my Kelly’s Rowland».

H Μπιγιονσέ όπως μεταδίδει το ΑΠΕ συνόδευσε με μια ανακοίνωση την παρουσίαση του κλιπ στο «Good Morning America»:

«Ήταν τόσο σημαντικό για μένα να απεικονίσουμε στο “Brown Skin Girl” όλες τις αποχρώσεις του μελαμψού. Θέλαμε η βιντεοσκόπηση κάθε χαρακτήρα να είναι αρχοντική -η Jenn Nkiru βρήκε την ιδέα των μαύρων ντεμπιτάντ. Ήταν σημαντικό που σε αυτό ήμασταν όλες μαζί, που γιορτάζαμε η μία την άλλη».

«Τη μεγαλύτερη έμπνευσή μου την αντλώ από τους Μαύρους, τις Μαύρες ιδιαίτερα» τόνισε η νιγηριανής καταγωγής βρετανή καλλιτέχνης και σκηνοθέτης Jenn Nkiru.

Keywords
Τυχαία Θέματα