Brit Awards 2020: Η καθηλωτική Μπίλι Άιλις και τα highlights της βραδιάς

11:43 19/2/2020 - Πηγή: In.gr

Το βράδυ της Τρίτης (18/2) πραγματοποιήθηκε η απονομή των σημαντικότερων μουσικών βραβείων της Μεγάλης Βρετανίας, των Brit Awards 2020.

Τα «βρετανικά Grammy» ήταν όπως κάθε χρόνο εντυπωσιακά, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπλήξει, οι αμφιλεγόμενες στιγμές, οι αναπάντεχες νίκες, αλλά και τα πολιτικά σχόλια για την «εύφλεκτη» πολιτική κατάσταση της Μεγάλης Βρετανίας μετά το Brexit.

Τα Brit Awards «έκλεισαν» αισίως τα 40 χρόνια βραβεύσεων και όπως είναι λογικό το γιόρτασαν όπως αρμόζει: Με ζωντανές εμφανίσεις από τους μεγαλύτερους σταρ

της μουσικής αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Το φαινόμενο Μπίλι Άιλις

Από τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς ήταν σίγουρα η ζωντανή εμφάνιση της Μπίλι Άιλις στην σκηνή της O2 Arena.

Η ταλαντούχα 18χρονη -που πριν λίγο καιρό σάρωσε τα Grammys, κατακτώντας τα 4 μεγαλύτερα βραβεία, ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το soundtrack της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time To Die» στο πλευρό των «βετεράνων» Hans Zimmer και Johnny Marr.

Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι με στρας, η Μπίλι Άιλις ερμήνευσε την μπαλάντα καθισμένη σε ένα σκαμπό δίπλα στον πιανίστα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπίλι Άιλις είναι η νεότερη τραγουδίστρια που ερμηνεύει το τραγούδι των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, ενώ η live ερμηνεία της στο O2 Arena, του Λονδίνου το βράδυ της Τρίτης, έπεισε και τους πιο δύσκολους ότι η Μπίλι Άιλις, είναι ένα μουσικό φαινόμενο που ήρθε για να μείνει.

Μία συναισθηματική Μπίλι Άιλις εμφανίστηκε στην εκδήλωση, η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς εξομολογήθηκε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκαναν να νιώσει «μισητή».

«Ήθελα να πω κάτι που μου ήρθε στο μυαλό πριν από δύο δευτερόλεπτα.. Ένιωσα πολύ μίσος τελευταία», είπε στο κοινό.

«Και όταν ανέβηκα στη σκηνή και σας είδα να μου χαμογελάτε, πραγματικά με έκανε να θέλω να βάλω τα κλάματα. Και τώρα θέλω να κλάψω, οπότε σας ευχαριστώ», συνέχισε η Άιλις.

View this post on Instagram

Billie really went in tears after receiving her brit award

Keywords
Τυχαία Θέματα