17η σεζόν για το American Idol, το show που άλλαξε την ιστορία της ψυχαγωγίας

11:32 1/4/2019 - Πηγή: In.gr

Ένα από τα δημοφιλέστερα talent shows του πλανήτη, το φαντασμαγορικό American Idol έρχεται στην Ελλάδα, μέσα από το Vodafone TV!

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα φέρνει τα Shows στην πρώτη γραμμή του On Demand περιεχομένου του με ένα από τα πιο σημαντικά shows της Αμερικάνικης τηλεόρασης, απευθείας και αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, αμέσως μετά την προβολή

των επεισοδίων στην Αμερική.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνει από το λαμπερό θέαμα που άλλαξε την Ιστορία της ψυχαγωγίας παγκοσμίως και ανέδειξε κάποια από τα μεγαλύτερα ταλέντα της παγκόσμιας μουσικής!

Αστέρες όπως η Carrie Underwood, η Kelly Clarkson, ο Adam Lambert, η Jordin Sparks, ο Chris Daughtry, η Katharine McPhee, αλλά και η μοναδική Jennifer Hudson, των δύο Grammys και του βραβείου Oscar, είδαν την καριέρα τους να «απογειώνεται» μέσα από το American Idol!

Η επιτυχία των διαγωνιζόμενων είναι δεδομένη, αφού στις καρέκλες των κριτών κάθονται και πάλι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου πενταγράμμου.

Φέτος, στη 17η σεζόν οι Katy Perry, Luke Bryan, Lionel Richie θα αναζητήσουν το επόμενο αστέρι της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Λίγα λόγια για τους κριτές:

Katy Perry: Η Katy Perry είναι η μόνη καλλιτέχνης που έχει βρεθεί για 52 συνεχόμενες εβδομάδες στο top-10. Μέχρι σήμερα έχει προταθεί για 11 βραβεία Grammy. To 2011 της απονεμήθηκε το βραβείο «καλλιτέχνης της χρονιάς» από το MTV. Μέχρι σήμερα, έχει 9 τραγούδια που έχουν φτάσει το #1, έτσι είναι η 6η γυναίκα με τα περισσότερα #1 τραγούδια στην ιστορία της μουσικής. Το μουσικό περιοδικό «Billboard» την ανέδειξε το 2012 ως «Γυναίκα της Χρονιάς». Επίσης, αποτελεί την μοναδική καλλιτέχνιδα που έχει δει 6 φορές τα τραγούδια της να γίνονται 5χ πλατινένια στις ΗΠΑ. Τον Ιούνιο του 2014 και ενώ μετρούσε μόλις έξι χρόνια καριέρας, αναδείχτηκε η Νούμερο 1 Digital Καλλιτέχνης όλων των εποχών από την Αμερικανική Μουσική Ακαδημία, με τις digital πωλήσεις των singles της να φτάνουν τα 72 εκατομμύρια, μόνο στις ΗΠΑ. Είναι η μόνη καλλιτέχνης που όλα της τα singles έχουν βρεθεί στο Top 30 του Billboard Hot 100

Lionel Richie: Έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammys, συμπεριλαμβανομένου αυτού του «Τραγουδιού της Χρονιάς» το 1985 για το «We Are the World», το οποίο συνέγραψε με τον Michael Jackson. Επίσης, ήταν ο πρώτος που έλαβε το βραβείο «RIAA diamond album». Έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες, εκ των οποίων έχει κερδίσει τη μια: Το 1982 ήταν υποψήφιος για το «Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι» στην ταινία «Ατελείωτη Αγάπη». Τέσσερα χρόνια αργότερα κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού» για το «Say You, Say Me», που ακούστηκε στην ταινία «White Nights». Για το ίδιο τραγούδι κέρδισε επίσης το βραβείο Oscar στην κατηγορία «Καλύτερου Τραγουδιού».

Luke Bryan: Από τα μεγαλύτερα αστέρια της Country μουσικής. Έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία, ανάμεσα τους «Άντρας καλλιτέχνης της χρονιάς», «Καλλιτέχνης της χρονιάς», «Τραγούδι της χρονιάς» και «Μουσικό βίντεο της χρονιάς» στα American Country Awards του 2012. Την ίδια χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του «Καλλιτέχνη της χρονιάς» στα American Music Awards.

Όλα τα επεισόδια του φετινού κύκλου είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Vodafone TV ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ κάθε Παρασκευή οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν το νέο επεισόδιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα