ΒΟΜΒΑ: "Τέλος" η Μελέτη από το "Ε" - Γιατί την έδιωξαν; - ΠΟΙΑ η απάντησή της... [photos+video]

Παρελθόν αποτελεί η παρουσιάστρια από το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού μετά από μήνες παλινωδιών...
Το κανάλι φαίνεται πως κατήγγειλε το συμβόλαιο συνεργασίας. Η απάντηση της Μελέτη από το twitter με... αγάπη από τη Βόρεια Κορέα

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ρήξης ήρθε να επιβεβαιώσει και να δώσει οριστικό τέλος σήμερα, με ανακοίνωση του της τηλεόρασης Epsilon. Η παρουσιάστρια και μέχρι πρότινος ανκοργούμαν του δελτίου ειδήσεων
Ελεονώρα Μελέτη, αποτελεί παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό. Την είδηση "έβγαλε στον αέρα" το ίδιο το κανάλι, αρχικά ως φήμη, μέσω του πρωινού του ψυχαγωγικού προγράμματος και στη συνέχεια την επιβεβαίωσε με μια λιτή ανακοίνωση:

"Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα".

Δείτε τι ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του σταθμού για τη λύση της συνεργασίας:

Η είδηση δεν ξάφνιασε κανέναν από όσους είχαν παρακολουθήσει τις τεταμένες σχέσεις του καναλιού με την παρουσιάστρια από το περασμένο φθινόπωρο. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε στείλει εξώδικο στο σταθμό αφού το σκηνικό του δελτίου ειδήσεων παρουσίαζε δεν είχε ολοκληρωθεί στην ώρα του, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από αυτό. Αρχικά, ο διευθυντής του σταθμού Μένος Φουρθιώτης, είχε ανακοινώσει πως το γεγονός αυτό δεν αλλάζει τίποτα στις σχέσεις του Epsilon με την παρουσιάστρια που θα εξακολουθούσε να παρουσιάζει την βραδινή της εκπομπή Hashtag.
Κάπως έτσι, ήρθαμε στο σήμερα, με το κανάλι να δείχνει την πόρτα της εξόδου στην Μελέτη και εκείνη να απαντά με τον πιο κραυγαλέα και συνάμα λιτό τρόπο. Ένα καλημέρα στο twitter, συνοδευόμενο από τον χαμογελαστό ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το Hashtag ως και την περασμένη Κυριακή, χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια εκπομπή "κάβα" ή αν με αυτό τον τρόπο ρίχνει αυλαία και το τηλεοπτικό αυτό προϊόν. Η τελευταία κόντρα των δύο πλευρών, αφορούσε σε μια συνέντευξη της παρουσιάστριας σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Όπως φαίνεται, το Epsilon με επιστολή του ζητούσε από το έντυπο να μην δημοσιεύσει τη συνέντευξη, με τη Μελέτη να ανταπαντά με δική της επιστολή που ζητούσε από τον τηλεοπτικό σταθμό να κάνει πίσω.
Πηγή
Keywords
Αναζητήσεις
γιατί διώξανε την μελέτη από το e
Τυχαία Θέματα