Βίντεο παιδικής πορνογραφίας με εφήβους σε αίθουσα διδασκαλίας

Βίντεο παιδικής πορνογραφίας με βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τα ευρήματα αφορούν παλαιότερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία...
είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου.
Ο καθηγητής είχε συλληφθεί τον
Ιανουάριο του 2010 καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία περιείχαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας.
Μετά από συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, διαπιστώθηκε σε εργαστηριακή εξέταση που διενεργήθηκε, η ύπαρξη πλήθους αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων, πιθανόν μαθητριών, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.
Οι συνολικά 80 βιντεοσκοπήσεις είχαν γίνει μέσω υπολογιστή και η ομιλούμενη γλώσσα είναι η ελληνική. Η κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος τους, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους εφήβους.
Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας που συνεχίζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβλήθηκαν άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα