Βικτώρια, Ομόνοια, οδός Αχαρνών: αλλοδαποί εγκληματίες και ένα οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης

του Ηλία ΚασιδιάρηΛηστεία και εν ψυχρώ δολοφονία μέσα σε 15 δευτερόλεπτα… Τόσο χρόνο χρειάστηκαν οι ξένοι εγκληματίες για να επιτεθούν στον 44χρονο και να τον σκοτώσουν ακαριαία.
Όπως κατέγραψε παρακείμενη κάμερα ασφαλείας, στην προσπάθεια του άτυχου Έλληνα να αντισταθεί, μη αφήνοντας την τσάντα που κρατούσε στα χέρια του, οι αλλοδαποί απάντησαν με σειρά δολοφονικών χτυπημάτων με μαχαίρια, στην πλάτη και τον λαιμό.Όποιος έχει τύχει να περπατήσει τον τελευταίο καιρό στα στενά γύρω από την οδό Αχαρνών, στην Ομόνοια ή τη Βικτώρια, γνωρίζει πολύ καλά πως ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί
ένα τόσο φρικτό έγκλημα. Σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, αλλά και την Κυψέλη, μέχρι τα Πατήσια, κυκλοφορούν κατά ομάδες οπλισμένοι αλλοδαποί (χωρίς υπερβολή ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ) , που ληστεύουν οποιονδήποτε μεμονωμένο πολίτη βρεθεί στον δρόμο τους και έχει την ατυχία να κρατά μία κάμερα, ένα λάπτοπ, μία τσάντα ή ένα κινητό τηλέφωνο.


Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή στην αστυνομία, όπως είναι γνωστό ότι στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία, το παραεμπόριο και οι πάσης φύσεως εγκληματικές ενέργειες, για τις οποίες ευθύνονται κατά 99% αλλοδαποί και απέναντι στις οποίες οι Αρχές τηρούν μία «ανεξήγητη» ανοχή.
Πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει… Πώς είναι δυνατόν η μισή Αθήνα (Σύνταγμα, Κολωνάκι κ.ο.κ.) να έχει πλημμυρίσει με αστυνομικούς (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ και όλα τα γράμματα της αλφαβήτου) – που οπλισμένοι σαν αστακοί πίνουν χαλαρά τον καφέ τους – και η άλλη μισή (από οδό Αχαρνών και κάτω) να έχει καταληφθεί από συμμορίες αλλοδαπών, που εγκληματούν ανενόχλητοι πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Η πιο φυσική ερμηνεία που δίνεται στο φαινόμενο, είναι πως πρόκειται για ένα κλασικό παιχνίδι real estate. Οι πολιτικοί υποβαθμίζουν συστηματικά μία περιοχή, το κόστος των ακινήτων πιάνει πάτο και τελικά η περιοχή αγοράζεται ΤΣΑΜΠΑ από τα γνωστά κυκλώματα που κατευθύνουν την εξουσία.

Αμέσως μετά αρχίζει η ανάπλαση… Θυμηθείτε ποιες ήταν πριν από λίγα χρόνια οι πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας: του Ψυρή και το Γκάζι. Μέσα σε μία νύχτα οι περιοχές αυτές ξεπουλήθηκαν και σήμερα φιλοξενούν τα πιο in στέκια της «προοδευτικής» νεολαίας.

Με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τα πράγματα είναι σαφώς πιο σύνθετα. Εδώ δε μιλάμε απλά για real estate και αγοραπωλησίες. Σημειώστε ότι κάθε λαθρομετανάστης που πιάνεται στον Έβρο, φεύγει αυθημερόν με το ΚΤΕΛ για Αθήνα κρατώντας δύο «κωλόχαρτα» στο χέρι. Το ένα είναι το επίσημο κρατικό έγγραφο, που αναφέρει ότι υποχρεούται εντός 30 ημερών να εγκαταλείψει τη χώρα.

Η αξία του εγγράφου αυτού είναι ευτελέστερη και από του «κωλόχαρτου». Το δεύτερο είναι ένα ιδιόχειρο σημείωμα από το δουλεμπορικό κύκλωμα που γράφει δύο λέξεις: “Platia Atikis”. Έτσι σε καθημερινή βάση εισβάλλουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας 300 περίπου λαθρομετανάστες. Κανείς δε γνωρίζει τίποτα για τα άτομα αυτά. Ποιοι ακριβώς είναι, τι εγκλήματα έχουν διαπράξει
Keywords
Αναζητήσεις
αχαρνών οδός, axarnwn odos
Τυχαία Θέματα