Βενιζέλος: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να θέσει υπό την αιγίδα του τις δράσεις κατά του ναζισμού

Η δράση της Χρυσής Αυγής συζητείται στους διαδρόμους της Γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στη Ν. Υόρκη, όπως ενημέρωσε... τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος
είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παπούλια από τη Ν. Υόρκη όπου βρίσκεται για να πάρει μέρος στη Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού και, όπως ενημέρωσε τον κ. Παπούλια,στις επαφές που ήδη είχε «ένα από τα βασικά θέματα που θέτουν οι συνομιλητές του κ. Βενιζέλου είναι η Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να θέσει υπό την αιγίδα του τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κοινωνίας των πολιτών κατά της βίας και του ναζισμού, ως απάντηση στο φαινόμενο, που έστω με καθυστέρηση απασχολεί πλέον ως κεντρικό ζήτημα την ελληνική κοινωνία. Επίσης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις προτάσεις που εδώ και πολλούς μήνες έχει διατυπώσει για την ανάγκη ενεργοποίησης του συνταγματικού τόξου σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός Βουλής.imerisia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα