ΤΡΑΓΙΚΟ Παραλήρημα ιερέα για τις γυναίκες: Αν ντύνεσαι προκλητικά, σου αξίζει να βρεθείς στα βάθη της θάλασσας

Καθολικός ιερέας στην Ινδία καταγράφηκε να καταδικάζει τις γυναίκες ντύνονται «προκλητικά» λέγοντας πως αν το κάνουν αυτό...
και αποσπούν την προσοχή των ανδρών, τότε τους αξίζει να βρεθούν στα βάθη της θάλασσας. Ο πατέρας Sharlom είπε στο ποίμνιό του, στο κρατίδιο Kerala, πως δεν επιθυμεί να επιτρέψει σε γυναίκες με τζιν να μπουν στην εκκλησία του ενώ δικαιολόγησε άνδρα που βίασε την αδελφή του (!) επειδή εκείνη φορούσε «αποκαλυπτικά σορτς και μπλουζάκια» (!!).

Ο ιερέας μίλησε σε χριστιανική συγκέντρωση κι αργότερα η ομιλία του μεταδόθηκε από ένα κανάλι της τηλεόρασης που μεταδίδει θρησκευτικά θέματα.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, το βίντεο ανέβηκε στα social media πριν από σχεδόν έναν χρόνο αλλά πρόσφατα έγινε viral.

Μιλώντας on camera ο πατέρας Sharlom λέει: «Αφότου καθοδηγήσω νέους άνδρες στον δρόμο του Θεού, έρχονται μετά σε μένα και μου λένε ‘πατέρα, απορρόφησα όλη τη γνώση που μας έδωσες και μετά βγαίνουμε από εδώ και είμαστε εκτεθειμένοι σε ημίγυμνες γυναίκες. Χωρίς να το θέλουμε, μας προκαλούν και μας διεγείρουν». Και συνεχίζει: «Όταν ένας πατέρας ή ένας νέος άνδρας έχει έρθει στην εκκλησία για να προσφέρει τον εαυτό του στον Θεό, αν στέκεσαι δίπλα του, ντυμένη αρκετά προκλητικά ώστε να του αποσπάς την προσοχή, είσαι αμαρτωλή και σου αξίζει να βρεθείς δεμένη στα βάθη της θάλασσας».

Ο Sharlom λέει πως επισκέφθηκε έναν άνδρα που είχε «αφήσει έγκυο τη μεγαλύτερη αδελφή του».

«Όταν τον ρώτησα γιατί έκανε αυτή την αμαρτία, μοιράστηκε μαζί μου τη θλίψη του. Μου είπε πως όταν οι γονείς τους έφευγαν για τη δουλειά, έμεναν μόνοι με την αδελφή του στο σπίτι. Συνέχεια την έβλεπε να περιφέρεται με αποκαλυπτικά σορτς και μπλουζάκια. Αν είσαι άνθρωπος που προκαλείς τον ίδιο τον αδελφό σου και την οικογένειά σου, ο Κύριός μου δεν θα σε δεχθεί αν έρθεις στην εκκλησία».

Όταν το δίκτυο NDTV επικοινώνησε με τον ιερέα για κάποιο σχόλιο, εκείνος είπε πως δεν ανέβασε ο ίδιος το βίντεο και πως το υλικό έχει υποστεί επεξεργασία. Στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο ιερέας Paul Thellakkat πάντως, μιλώντας για λογαριασμό της Καθολικής Εκκλησίας, τόνισε πως κανένας ιερέας δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει dress code στις γυναίκες.
Keywords
Τυχαία Θέματα