ΤΩΡΑ: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη βιοτεχνία υφασμάτων στον Ρέντη

Υπό μερικο έλεγχο η πυρκαγια στη συμβολη...
Π. Ράλλη και Κηφισού στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν από το πρωί σε κτίριο βιοτεχνίας, στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Στο κτίριο δεν υπήρξαν εγκλωβισμένα άτομα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Συνολικά επιχειρούσαν για την κατάσβεσή της 55 πυροσβέστες με 18 οχήματα.
Αυτή την ώρα βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

ΤΩΡΑ: Βίντεο από την καταστροφική
φωτιά στη βιοτεχνία υποδημάτων επί της οδού Π. ΡάλληΔείτε τις πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη βιοτεχνία υποδημάτων επί της οδού Π. Ράλλη πριν από λίγο...Διαβάστε περισσότερα »
Οι πρώτες εικόνες από το φλεγόμενο κτίριο στον Άγιο Ιωάννη - Κανένας εγκλωβισμένος σύμφωνα με νεότερα στοιχείαΣύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας δεν έχει εγκλωβιστεί κάποιος στο κτίριο που τυλίχτηκε στις φλόγες πριν από λίγη ώρα στον Άγιο Ιωάννη...Διαβάστε περισσότερα »

ΈΚΤΑΚΤΟ! Πυρκαγιά σε βιοτεχνικό κτίριο στον Άγιο Ιωάννη - Οι πρώτες εικόνεςΠυρκαγιά σε βιοτεχνικό κτίριο στη συμβολή Π.Ράλλη και Κηφισού στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής. επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα...Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα