Τοποθετήστε τη μία παλάμη δίπλα στην Άλλη - Έχετε αυτές τις δυο γραμμές; Δείτε τι σημαίνει...

Τοποθετήστε τη μία παλάμη δίπλα στην Άλλη! Έχετε αυτές τις 2 Γραμμές; Δείτε ΤΙ σημαίνει!
Η χειρομαντία είναι μία αρχαία τέχνη που εμφανίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια στην Ινδία και εφαρμόστηκε αρχικά στην ινδουιστική αστρολογία. Από εκεί απλώθηκε σε όλη την Ασία και Ευρώπη.

Η χειρομαντεία έχαιρε ιδιαιτέρας εκτιμήσεως και την ελάμβαναν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν σημαντικοί άνθρωποι που με την παρουσία τους χάραξαν τον δρόμο στην ιστορία της ανθρωπότητας όπως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Αριστοτέλης, που είχε δηλώσει:

“Οι γραμμές δεν είναι χαραγμένες στο
ανθρώπινο χέρι χωρίς λόγο. Προέρχονται από την ουράνια επίδραση και την ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου.”

Το είδος της μουσικής που ακούμε, το προσωπικό μας στυλ και τα αγαπημένα φαγητά μας λένε πολλά για εμάς.

Όμως, για να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε αυτό που χρειάζεται είναι να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να παρατηρήσουμε ορισμένα πράγματα στον εαυτό μας.
ΑΗΔΙΑ: Η σταρ του Χόλιγουντ και η κυτταρίτιδά της [photos]Την περασμένη εβδομάδα η διάσημη πρωταγωνίστρια, ηλικίας 58 Μαϊων σήμερα, έδωσε «το παρών» στον γάμο της Εύα Λονγκόρια στο Μεξικό, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει το μαγιό της και να...Διαβάστε περισσότερα »
Τι είναι αυτό που εξιτάρει τον σύντροφό σας; Διαβάστε ΕΔΩ το ζώδιό του και αποκρυπτογραφήστε τον/την!Έχετε συναντήσει κάποιο άτομο και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα. Ίσως αρχίζετε να αισθάνεστε πιο κοντά του και μπορεί ακόμη και να έχετε αρχίσει να το...
Διαβάστε περισσότερα »
Daisy Lea: Το κουνελάκι του Playboy βάζει φωτιά στο Μαλιμπού [photos]=Φωτιές σε παραλία του Μαλιμπού άναψε η Daisy Lea. Το κουνελάκι στο Playboy πόζαρε στο φακό του γιου του Rod Stewart, Sean με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και προκάλεσε "τσουνάμι" στα social media! Δείτε τις εικόνες πιο κάτω...
Διαβάστε περισσότερα »
Επιστημονική έρευνα: «Η εισπνοή ατμού βλάπτει τον πνεύμονα όσο η εισπνοή καθαρού αέρα»Ακόμη μια επιστημονική έρευνα, χορηγούμενη μάλιστα από τη λεγόμενη βαριά καπνοβιομηχανία (της British American Tobacco) έρχεται να αποδείξει αυτό που μάλλον οι περισσότεροιατμιστές υποψιάζονται:
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα