Τόμας Πρωτόπαπας: Το κακό μαντάτο και η λιποθυμία της Ιωάννας

Πόσο ν΄αντέξει κι αυτό το κορίτσι. Άνθρωπος είναι, πιτσιρίκι είναι και έχει ν΄αντιμετωπίσει κάτι πολύ βαρύ. Επώδυνο. Στενάχωρο. Ο μεγαλύτερος έρωτάς της εδώ και έναν μήνα παλεύει να ζήσει... Και το κακό είναι πώς τόσο καιρό δεν έχει ακούσει κάτι αισιόδοξο.
Κάτι που να την γεμίσει δύναμη να κρατηθεί. Και πιστέψτε με. Μπορεί να μην είναι ίδιος ο πόνος της Ιωάννας με αυτόν των γονιών του Τόμας, όμως για το κορίτσι αυτό ο κόσμος της έχει διαλυθεί. Προσπαθεί να ξεχαστεί με τους συμφοιτητές της στην Καλαμάτα,
τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις της αλλά ο νούς της δε φεύγει από την Εντατική.

Παρακαλάει τον Θεό να δώσει και ν΄ανοίξει τα μάτια του ο Τόμας. Όμως η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Κάποιοι μέσα από το νοσοκομείο κάνουν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση. Κάποιοι μιλούν για θαύμα. Ωστόσο στην προοπτική και μόνο ο Τόμας να μείνει έτσι για πολύ καιρό ήταν αυτή που «έκοψε στα δυο» την Ιωάννα η οποία κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία της. Χάθηκε. Λιποθύμησε.

Λίγο η κακή διατροφή, το άγχος η στεναχώρια τα ξενύχτια και οι κακές ειδήσεις…ε …δε θέλει και πολύ. Ευτυχώς για την ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο και αμέσως αποκαταστάθηκε η στιγμιαία απώλεια των αισθήσεών της!

thebest.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα