Την εγκατέλειψε ο αρραβωνιαστικός της επειδή… αδυνάτισε

Η νεαρή γυναίκα που ζει στην...

Καλλιθέα έχε υπάρξει υπέρβαρη. Μάλιστα την εποχή που γνώρισε τον πρώην αρραβωνιαστικό της ζύγιζε 147 κιλά! Εκείνος όμως την ερωτεύτηκε και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης μπροστά στις οικογένειες τους πριν από μερικά χρόνια. Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη άνοιξη.
Η Α.Ι. επιθυμούσε διακαώς να αδυνατίσει ώστε να είναι στα καλύτερά της σαν νύφη. Από τον αρραβώνα της λοιπόν μέχρι σήμερα κατάφερε με σκληρή δίαιτα και γυμναστική να φτάσει τα 92 κιλά! Πριν από λίγες ημέρες όμως την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Όταν ο αρραβωνιαστικός
της έφυγε για την δουλειά και χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της, ανοίγοντας αντίκρισε μια γυναίκα που της θύμιζε τον παλιό, παχύσαρκο εαυτό της.

Η γυναίκα της εξομολογήθηκε πως είχε εδώ και κάποιους μήνες σχέση με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος μάλιστα της είχε εξομολογηθεί πως δεν άντεχε την αδύνατη εικόνα της συντρόφου του. Ο αρραβώνας φυσικά διαλύθηκε και η Α. Ι. δεν κατάφερε να ντυθεί νύφη για την ώρα, βρήκε όμως τον αδύνατο και υγιή εαυτό της.
Keywords
Τυχαία Θέματα