Θρήνος στις κηδείες των εφήβων στον Εύοσμο: Την ίδια ώρα στο φως ανατριχιαστικές εικόνες του μοιραίου αυτοκινήτου

Ποιες οι ανατριχιαστικές εικόνες του αυτοκινήτου που στοίχισε τη ζωή 4 εφήβων στον Εύοσμο... έρχονται στο φως την ώρα που γίνονται οι κηδείες των παιδιών;...
Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλοί μαθητές, κρατώντας λευκά γαρίφαλα στα χέρια, έχουν ήδη συγκεντρωθεί στους δύο ναούς της δυτικής Θεσσαλονίκης στον Εύοσμο, όπου πρόκειται να τελεστούν οι κηδείες των δύο εκ των τεσσάρων νεαρών που έχασαν τη ζωή τους
σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η κηδεία του ενός 17χρονου πραγματοποιείται στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών-Κοιμητήρια Ευόσμου και του παιδικού του φίλου στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Αύριο, στην τελευταία του κατοικία στο Κιλκίς θα οδηγηθεί και ο 17χρονος οδηγός ενώ ο 19χρονος που επέβαινε στο αμάξι θα κηδευτεί επίσης αύριο στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα από το μοιραίο αυτοκίνητο μάρκας Volvo και σειράς S40, μοντέλο του 2004. Τα ελαστικά του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν σε καλή κατάσταση.

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η Voria.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος νεαρός και προσέκρουσε σε τοιχίο φέρει μεγάλα χτυπήματα στην αριστερή πλευρά και έχει στραπατσαριστεί καθολικά, με το αμάξωμα να έχει στραβώσει προς τα μέσα.

Στον αντίποδα, ο «ουρανός» του Volvo δεν έχει παραμορφωθεί ιδιαίτερα, ενώ η καμπίνα των επιβατών είναι σχεδόν άθικτη, εξαιρώντας, βέβαια, τον χώρο δίπλα στο αριστερό φτερό.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα