Θρήνος στην κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη - Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης [photos]

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα Τετάρτη (20/12) στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, συγγενείς και φίλοι...

Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα συγγενών, φίλων και συναδέλφων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα για να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, την Κυριακή (17/12) μετά από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Ο πόνος βουβός για όσους βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα όπου τελέστηκε στις 11 το πρωί η νεκρώσιμος ακολουθία και στο Κοιμητήριο Γλυφάδας όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή.

Δίπλα στους συγγενείς και τους φίλους του, βρέθηκαν για το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό δημοσιογράφο, συνάδελφοί του από τον ΣΚΑΪ και όχι μόνο, βουλευτές και πολιτικοί. Μεταξύ αυτών, οι Σταύρος Θεοδωράκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Βασίλης Λεβέντης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Βρούτσης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιάννης Αλαφούζος, Σία Κοσιώνη, Σταμάτης Μαλέλης, Γιώργος Αυτιάς.

Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εκφώνησε τον επικήδειο. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατάφερε να πει πριν ξεσπάσει σε λυγμούς, «δεν θα αφήσω μόνη της την οικογένειά σου, καλό ταξίδι φίλε».

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619).

Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (17/12) σε ηλικία 43 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Την προηγούμενη μόλις ημέρα, είχε βαφτίσει τον γιο του.

Ο Βασίλης Μπεσκένης υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ομίλου ΣΚΑΪ, με πολύχρονη παρουσία στο πολιτικό ρεπορτάζ, στην αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων και στον σχολιασμό στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού.

Σε ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ ανέφερε:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών σε ανακοίνωσή του με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, σημειώνει ότι «υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί. Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους. Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν. Ο Βασίλης Μπεσκένης ‘'έφυγε'' για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους» υπογραμμίζει η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την αγαπημένη του σύζυγο, τους συγγενείς και τους πολλούς φίλους και συναδέλφους του, οι οποίοι δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν.»
Keywords
Τυχαία Θέματα