Τα 12 πιο ασυνήθιστα Room Service [photos]

Απλοί τοίχοι, κολώνες και σκαλοπάτια θεωρούνται συμβατική αρχιτεκτονική για τα παρακάτω ξενοδοχεία...
O κόσμος έχει πολλά ξενοδοχεία που διαφέρουν απο τα άλλα. Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 12 από αυτά. Οι δημιουργοί τους είχαν έμπνευση, φαντασία και χιούμορ και σίγουρα βλέπουν τον ύπνο αλλιώς.

La Villa Hamster, Nantes, Γαλλία

Αυτό το ξενοδοχείο έχει βαλθεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι χάμστερ και μάλλον το πετυχαίνει αν κρίνουμε από τη διακόσμησή του που θυμίζει κλουβί από αυτά τα γλυκά, προσφιλή ζωάκια. Δηλαδή
εδώ τρως το φαγητό σου σε ειδικά διαμορφωμένα μπολάκια, πίνεις το νερό σου σε σωλήνες από νερό και πηγαίνεις στα επάνω δωμάτια με ειδική σκάλα. Το hot spot του είναι η μεταλλική ρόδα που φυσικά μπορείς να επισκεφθείς μόνο με ρποσοσή μην πέσεις.

Tree bubble, Γαλλία

Ύπνο σε φούσκες προτείνει αυτό το μαγευτικό ξενοδοχείο λίγο έξω από το Παρίσι στο πάρκο Roubaix. Τα δωμάτιά του βρίσκονται διάσπαρτα σε αυτή την καταπράσινη έκταση ιδανική για ηλιοβασιλέματα. Τα δωμάτια-φούσκες έχουν διάμετρο 13 μέτρα και δεν έχουν πλαίσια ούτως ώστε να παραμένουν πάντα φουσκωμένα με τη βοήθεια ενός αθόρυβου φυσητήρα. Κατά τα άλλα απόλυτα προστατευμένα αν και κάνουν λίγο “spooky” μες το κατάμαυρο σκότος.

Palacio de Sal, Βολιβία

Από τους τοίχους μέχρι τα κρεβάτια όλα σε αυτό το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένα από αλάτι. Ένα πραγματικό παλάτι από αλάτι όπως λέει και το όνομά του με μοναδική διακόσμηση και εξαιρετική αρχιτεκτονική. Δε θα λέγαμε ότι είναι πάμφθηνο είναι όμως πανέμορφο και αλμυρό.

Giraffe Manor, Ναϊρόμπι, Κένυα

Ο εξωτερικός χώρος αυτού του ξενοδοχείου αποτελεί το σπίτι μια αγέλης από εξημερωμένες καμηλοπαρδάλεις, που όταν κάνουν τις πρωινές τους βόλτες χώνουν την -εδώ-που-τα-λέμε-όχι-και-τόσο-μικρή- μουσούδα τους στην άκρη του παραθύρου σου και σου κάνουν γλύκες. Είναι απόλυτα φιλικές και μπορείς να τις ταϊσεις, να τις χαϊδέψεις και να τις φιλήσεις.

Grand Canyon Caverns Suite, Αριζόνα

Σε ένα πρώην πυρηνικό καταφύγιο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, βρίσκεται ένα σπήλαιο 200 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης που πλέον χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο. Απόλυτα ατμοσφαιρικό και με την απουσία οποιασδήποτε μορφής ζωής είναι ό,τι πρέπει για απομόνωση. Διαθέτει 48 δωμάτια και ασβεστόλιθο που φιλτράρει τον αέρα για καθαρή ατμόσφαιρα.

Hotel CaSanus, Βέλγιο

Εδώ θα περάσεις τη νύχτα σου σε σχήμα ανθρώπινου εντέρου. Ένα από τα πιο αλλόκοτα ξενοδοχεία όλων των εποχών και μάλιστα σχεδιασμένο με μεγάλη λεπτομέρεια δίνει χιουμοριστική νότα στις διακοπές σου. Μέσα έχει όλα τα κομφόρ. Η διανυκτέρευση ανέρχεται στα 120€ τη βραδιά.

Save the Beach, Ρώμη, Ιταλία

Σε μια προσπάθεια διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια που βρίσκονται κάθε χρόνος στις παραλίες της Ευρώπης, ιδού ένα ξενοδοχείο που φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου από αυτά. Παλιά παιχνίδια, κουτάκια αναψυκτικών, παλιά ρούχα, τενεκεδάκια και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς ως σκουπίδι σε παραλία, εδώ παίρνει τη θέση που του αξίζει και φτιάχνει ένα εκπληκτικό ντεκόρ. Το έχει επισκεφθεί και η Έλενα Κρίστενσεν. Αμέ.

Dog Bark Park Inn, Cottonwood, Αϊντάχο

Οι λάτρεις των σκύλων θα λατρέψουν αυτό το ξενοδοχείο. Διαμονή μέσα στο σώμα ενός σκύλου με παράθυρο τα αυτιά του και μπαλκόνι την κοιλιά του. Χτισμένο από τον Dennis και την Frances ένα ζευγάρι ξυλογλυπτών καλλιτεχνών από όπως βλέπουμε πιάνει το χέρι τους. Πρωτότυπο και ζωόφιλο!

Das Park Hotel, Linz, Αυστρία

Δωμάτια σε σωλήνες αποχέτευσης. Παρότι ακούγεται “βρώμικο” φαίνεται πολύ deisgn-άτο. Οι σωλήνες ζυγίζουν 9,5 τόνους και τοποθετούνται κατά μήκος ενός πάρκου. Ζεστό το χειμώνα, κρύο το καλοκαίρι. Δεν το συνιστούμε σε κλειστοφοβικούς.

Ice Hotel, Quebec, Καναδάς

Εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από πάγο και χιόνι προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες και θερμοκρασίες. Κοιμάσαι σε ειδικά διαμορφωμένα στρώματα και sleeping bag για να μην το δαγκώσεις. Και μάλλον δε γδύνεσαι.

Capsule Hotel, Χάγη, Ολλανδία

Πρώην κάψουλες διάσωσης που χρησιμοποιούνταν σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου τη δεκαετία του ’70 και πλέον αποτελούν τα δωμάτια αυτού του πλεούμενου ξενοδοχείου. Έχουν διάμετρο 4,25 μέτρα και χημική τουαλέττα στο εσωτερικό τους προσφέρουν γλυκό ύπνο σαν σε στρώμα νερού.

V8 Hotel, Meilenwerk, Γερμανία

Για τους φανατικούς της ταχύτητας. Κάθε δωμάτιο έχει και ένα συγκεκριμένο θέμα πολλών ταχυτήτων. Ύπνος σε κρεβάτι Mercedes ή Rolls Roys. Για πολλά γκάζια. Θα το λατρέψεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα