Συνέβη και αυτό: Άφησαν ορθάνοιχτο ΑΤΜ στα Χανιά και...

Μπάτε σκύλοι αλέστε... Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, είχε μείνει τελείως ανοιχτό και για πολύ ώρα ελεύθερο στον κάθε περαστικό ή επιτήδειο.

Την καταγγελία την έκανε στο Flashnews.gr εργαζόμενος στο ΚΤΕΛ ο οποίος το βρήκε ανοιχτό και ειδοποίησε τους υπευθύνους. Όπως δηλώνει, χθες το πρωί έφτασε στη δουλειά του και βρήκε ανοιχτή και την πόρτα του κουβούκλιου στο ΚΤΕΛ μέσα στο οποίο βρίσκεται το ΑΤΜ
αλλά και την πόρτα του ίδιου του μηχανήματος ανοιχτή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο ο συναγερμός και η κάμερα ήταν απενεργοποιημένα.

Ο ίδιος αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους του, καθώς και την τράπεζα στην οποία ανήκει το ΑΤΜ και την αστυνομία Χανίων.

Όπως ο ίδιος ο εργαζόμενος καταγγέλλει μέσα στο ΑΤΜ υπήρχαν χρήματα! Πέρα από τον κίνδυνο κλοπής, οποιοσδήποτε ήθελε μπορούσε να προχωρήσει σε δολιοφθορά του μηχανήματος ή τοποθέτηση εξαρτημάτων επίφοβων για μελλοντικές αναλήψεις από πολίτες, όπως πχ δικές του κάμερες ή συστήματα υποκλοπής.

Το ΑΤΜ έμεινε ορθάνοιχτο για πολλές ώρες όπως μας είπε ο εργαζόμενος, σημειώνοντας ότι όταν έφτασε ο Δ/ντης του υποκαταστήματος της τράπεζας δήλωσε πως δεν το ήξερε. Στη συνέχεια ο Δ/ντης δήλωσε πως είχε μείνει ανοιχτό για τεχνικούς λόγους προκειμένου να αποκατασταθούν κάποια προβλήματα.

Τα σχόλια δικά σας...

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα