Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας - 5 χρόνια αγώνων για την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και τον Λαό

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμπληρώνει πέντε χρόνια αγώνων για την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και τον Λαό. Ιδρύθηκε...
στις 21 Νοεμβρίου 2011 με πρωτοβουλία αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων πολιτών που είχαν ως μόνο κίνητρο την αγάπη προς την Πατρίδα και την αποκατάσταση του κύρους και της ισχύος της. Πολύ γρήγορα
πλαισιώθηκε από αγνούς Έλληνες όλων την κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων. Συμμετείχε στις εκλογές του Μαΐου 2012 με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια καθώς και στις τελευταίες ευρωπαϊκές εκλογές.

Αποτελεί μια ειλικρινή, πατριωτική και δημοκρατική πρόταση που θέτει ως πολιτικούς στόχους:

1. Την ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος εξουσίας, που νέμεται τις τύχες της χώρας, με λογοδοσία των υπευθύνων για το κατάντημά της και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

2. Την ανάκτηση του διεθνούς κύρους της Ελλάδας και της αξιοπιστίας της, ως εταίρου μιας πραγματικά Ενωμένης Ευρώπης, όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της.

3. Την καταγγελία των συμβάσεων και των διατάξεων των Μνημονίων που καταλύουν το Σύνταγμα, απεμπολούν τα Εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα και εξαθλιώνουν τον πληθυσμό σε βαθμό γενοκτονίας.

4. Την πραγματική επανίδρυση του κράτους, ώστε να επικρατεί ευνομία, ισονομία, αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες και διαφάνεια και να λειτουργεί ευέλικτα και αποτελεσματικά.

5. Τον εξορθολογισμό και τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών, με απαλλαγή του επιτελικού κράτους από το βάρος του κομματοκρατούμενου «ευρύτερου» δημοσίου τομέα.

6. Την απελευθέρωση της ιδιωτικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας εντός ενός δίκαιου και σταθερού διοικητικού, φορολογικού και ασφαλιστικού πλαισίου.

7. Την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.

8. Την αποκατάσταση της ελληνορθόδοξης παιδείας ως κοινωνικού αγαθού και πολλαπλασιαστή ισχύος στον διεθνή ανταγωνισμό.

9. Την ριζική και αποφασιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης και την αποκατάσταση της ασφάλειας των πολιτών.

10. Την άμεση αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, με ανακήρυξη της ΑΟΖ, έναρξη της έρευνας και της εκμετάλλευσης του υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας.

Στις κρίσιμες για την Πατρίδα μας ώρες ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καλείται να διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο. Η κύρια δύναμή μας είναι οι Έλληνες Πατριώτες που ανησυχούν για το μέλλον της Ελλάδος και του Λαού μας. Στον αγώνα μας θέλουμε όλους δυναμικά και αγωνιστικά παρόντες. Τους παλαιότερους που μαζί συστρατευθήκαμε , αλλά και όσους έρχονται καθημερινά κοντά μας, γιατί πιστεύουν στον σκοπό του αγώνα και τα υψηλά μας ιδανικά.

Στον αγώνα μας δεν θα είμαστε μόνοι. Υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις για συνεργασία με πατριωτικές δυνάμεις που θα συμβάλουν στην αύξηση της δυναμικής μας, των οικονομικών μας πόρων και των επικοινωνιακών δυνατοτήτων μας.

Στόχος μας είναι η πληρέστερη προπαρασκευή για τις βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Προετοιμάζουμε το Β’ Τακτικό Συνέδριό μας για την επικαιροποίση του καταστατικού, του πολιτικού μας προγράμματος και την ανανέωση των οργάνων του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα