Συμμετοχή του ΠΒΚ με παρουσία της ΑΝΥΕΘΑ στην "EUROSATORY 2014" Land Defence & Security!

Η EUROSATORY είναι το πιο σημαντικό γεγονός της Άμυνας και της έκθεσης ασφαλείας στην Ευρώπη.
Κάθε 2 χρόνια, ολόκληρος ο πλανήτης για θέματα αέρα-εδάφους Άμυνας και Ασφάλειας της βιομηχανίας αλλά και του marketmeet παρουσιάζει τα επιτεύγματα του κατά την έκθεση EUROSATORY.
Με επισκέπτες από 130 διαφορετικές χώρες, αντιπροσωπείες από 87 χώρες, με την παρουσία των 684 δημοσιογράφων διαπιστευμένων δημοσιογράφων και 1502 εκθέτες, , η έκθεση προσελκύει υψηλού επιπέδου παγκόσμιο επισκεπτήριο!

Το ΠΒΚ συμμετέχει για άλλη μια χρονιά σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αμυντικού
υλικού σε Ευρωπαϊκό έδαφος, τη EUROSATORY 2014, από 16 έως 20 Ιουνίου, στο Παρίσι.Το έργο, την αποστολή και τις δυνατότητες υποστήριξη πολλών ειδών βολών με χρήση επίγειων, θαλάσσιων και αεροπορικών οπλικών συστημάτων και μέσων, παρουσιάζει ο Δκτής του ΠΒΚ Υπτγος Λάζαρος Σκυλάκης, ο Δντής του Κλάδου Επιχειρήσεων Ανχης (ΠΒ) Χρήςτος Παπαντωνίου (φώτο) και ο Επιτελής Υποστήριξης , Τχης(ΠΒ) Ιωάννης Σταθάκης.
Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης 1502 εκθέτες, συμμετοχή αυξημένη κατά 5%σε σχέση με την αντίστοιχη έκθεση του 2012, με το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων κρατών να είναι επίσης αυξημένος σε 58 κράτη (το 2012 συμμετείχαν 53). Η Ιαπωνία είναι η χώρα που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά στην EUROSATORY, με 14 από τις μεγαλύτερες εταιρίες αμυντικού υλικού της.
Στην έκθεση εντοπίσαμε και εκθέματα της ΕΑΒ Την Δευτέρα 16 Ιουνίου, τον εκθεσιακό χώρο του ΠΒΚ επισκέφθηκε η Αναπληρωτής Υπουργός της Εθνικής Άμυνας κα Φώφη Γεννηματά η οποία χαιρέτησε το προσωπικό του ΠΒΚ και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές του.veteranos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα