Συγκέντρωση κατοίκων κατά κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Νίκαια


Συγκέντρωση κατοίκων, σήμερα 19 Ιουλίου 2012 και ώρα 20:30, κατά της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην συμβολή... Οιδίποδος και Ολύμπου 56 στην Νίκαια στο Περιβολάκι (στο Ιερό της Παναγίτσας).

Στην κοινόχρηστη ταράτσα της οκταόροφης (30 μέτρα ύψους) πολυκατοικίας (πάνω φωτογραφία) έγινε διαμόρφωση και προστέθηκαν πολλές κατασκευές που δείχνουν - κρύβουν (αντίστοιχα, φωτογραφία αριστερά, πηγή: keraies.wordpress.com τα μηχανήματα εγκατάστασης
κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Τα νέα ψηλά και λεπτά φουγάρα, τα οποία μάλιστα απέχουν στον τόνο του χρώματος από την υπόλοιπη πολυκατοικία φαίνεται από μακριά να περιέχουν κεραίες.

Μάλιστα η συγκεκριμένη πολυκατοικία συνορεύει με τον Ι.Ν. της Παναγίτσας και βρίσκεται μόλις μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από έναν βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη αλλά και σχολείων.

Η ιστορία έχει δείξει πως τέτοιες καταστάσεις συνήθως έχουν άδεις ¨κουκουρούκου¨ ή και καθόλου αλλά ακόμη χειρότερα πως σε τέτοιες παντελώς παράνομες εγκαταστάσεις καλούνται τα ΜΑΤ από την πολιτεία για να "προστατέψουν" την παρανομία αντί για να εφαρμόσουν τον Νόμο...

Κανένα οικονομικό συμφέρον δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από την δημόσια υγεία και την προστασία της, όπου δόθηκαν αγώνες οι κεραίες και η ακτινοβολία τους απομακρύνθηκαν!!
korydallos.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα