Στο τιμόνι του ΣΕΗ ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Αλλαγή φρουράς στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) με τον πρωταγωνιστή και περφόρμερ Γιώργο Πυρπασόπουλο να αναλαμβάνει χρέη προέδρου σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για το επάγγελμα του ηθοποιού και όχι μόνο...

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ο οποίος κρατάει από θεατρική γενιά - ήταν ο αγαπημένος εγγονός της αξέχαστης Μαρίκας Νέζερ- είναι έτοιμος να δώσει τις απαραίτητες μάχες για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου του. Οι τηλεοπτικές σειρές είναι λίγες, οι πληρωμές πραγματοποιούνται με δυσκολία, ενώ η ανεργία πλήττει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ηθοποιών.
Αντιπρόεδροι
του σωματείου εκλέχθηκαν η Νικολέτα Βλαβιανού (υπεύθυνη του τομέα θεάτρου) και η Υρώ Μανέ (υπεύθυνη του Τομέα Οπτικοακουστικών Μέσων). Γενικός γραμματέας είναι ο Δημήτρης Παλαιοχωρίτης και αναπληρωτής γραμματέας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Αργύρης Ξάφης. Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέλαβε τα καθήκοντα γραμματέα διεθνών σχέσεων, ενώ ταμίας του σωματίου είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας με αναπληρωτή και έφορο τον Φώτη Αρμένη. Τέλος, τακτικά μέλη του σωματείου είναι οι: Δημήτριος Αντωνιάδης, Κάτια Ζαρκάδα, Νίκος Καραγιώργης, Λίλα Καφαντάρη, Νίκος Μόσχοβος, Ηλιάνα Φυτηλά, Αντιγόνη Κανάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα