Στο στόχαστρο διαρρηκτών ΙΧ συνοικία της Βούλας κοντά στο Ασκληπιείο

Θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι της Βούλας στη γειτονιά που συνορεύει με το Ασκληπιείο νοσοκομείο μετά και το τελευταίο κρούσμα...
κλοπής ελαστικών από ΙΧ.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Ασκληπιού 69 από ομάδα που άφησε ένα σχετικά παλιό Citroen C3 να στηρίζεται πάνω σε τσιμεντόλιθους. Για το περιστατικό φυσικά ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ που διερευνά την υπόθεση.
Οι κάτοικοι επισήμαναν μιλώντας
στο 3vita.gr ότι πριν 6 μήνες σημειώθηκε άλλη μία διάρρηξη σε ΙΧ που στάθμευε σε πιλοτή πάλι στην οδό Ασκληπιού, ενώ κάποιους δρόμους παρακάτω προ λίγων εβδομάδων ληστές απογύμνωσαν ένα αυτοκίνητο Smart από ανταλλακτικά.
Η εγκληματικότητα αυτή θα πρέπει να προβληματίσει την Ελληνική Αστυνομία που σχεδιάζει πολύ σύντομα να καταργήσει το Αστυνομικό Τμήμα Βούλας και να συγκεντρώσει όλες τα τμήματα του Δήμου στη Βουλιαγμένη.
Η κατάσταση αυτή είναι φυσικά γνωστή στη δημοτική αρχή, που στις 6 Ιουλίου συναντήθηκε με τον διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Στρατηγό Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο.Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαμιχαήλ πήραν τη διαβεβαίωση του αξιωματικού ότι η ΕΛΑΣ θα «εντείνει τα μέτρα σε όλα τα σημεία εντός των ορίων του Δήμου αλλά και θα αυξήσει τη δύναμη των στοχευόμενων περιπολιών», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του Δήμου.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα