ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ και πόνος στην ΚΗΔΕΙΑ της μικρής Ανδρομάχης - "Η Κατερίνη στέλνει σήμερα έναν άγγελο στον ουρανό" [photos+video]

Θρήνος και σπαραγμός επικρατούσε σήμερα μέσα στον ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, όπου συμμαθητές, δάσκαλοι... συγγενείς και φίλοι είπαν το "τελευταίο αντίο" στην 12χρονη μαθήτρια της έκτης τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Ανδρομάχη Μπαμπανίκα, η οποία...

έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της στην Κατερίνη τη νύχτα της 7ης Φεβρουαρίου 2017. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος με πλειάδα Ιερέων.

Σύσσωμη
η τοπική κοινωνία της Κατερίνης αποχαιρέτησε με δάκρυα και μεγάλη θλίψη το μικρό αγγελούδι που ο άδικος θάνατός του έχει συγκλονίσει τα τελευταία 24ωρα ολόκληρη την Ελλάδα.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του μικρού κοριτσιού Τέρπος Μπαμπανίκας, ο οποίος έστεκε συντετριμμένος και απαρηγόρητος πάνω από το φέρετρο της αγαπημένης του Ανδρομάχης, η οποία ήταν ντυμένη νυφούλα.

Επικήδειους λόγους εξεφώνησαν εντός του Ιερού Ναού κατασυγκινημένοι ο δάσκαλος της μικρής Ανδρομάχης Μιχάλης Καλιός και ο διευθυντής του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Χρήστος Βιδάκης, ενώ κατόπιν μίλησε ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος ξεκινώντας με τη φράση "Σήμερα η Κατερίνη στέλνει έναν άγγελο στον ουρανό".

Η ταφή της Ανδρομάχης τελέσθηκε στο Β' Κοιμητήριο Κατερίνης.

Πηγή
Keywords
Αναζητήσεις
κηδεία μικρής ανδρομαχης, μπαμπανικας γιωργος instagram
Τυχαία Θέματα