ΣΟΚ! Αστυνομικός έκανε έρωτα με 15χρονη θύμα βιασμού

Σε 4 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 26χρονος James Evans που έκανε έρωτα με 15χρονη θύμα βιασμού που γνώρισε στο ίντερνετ...
Το όνομα του James Evans, που εκδιώχθηκε από το σώμα, θα βρίσκεται στο μητρώο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων για πάντα.
Στο δικαστήριο Isleworth Crown Court έγινε γνωστό πως το ευάλωτο κορίτσι έκανε μια στοματικό έρωτα στον αστυνομικό ενώ την πήγαινε σπίτι από μια συνεδρία. Αργότερα έκανε έρωτα με τη 15χρονη στο διαμέρισμά του αφότου έκαναν match στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder τον Ιανουάριο.

Το θύμα είπε στον αστυνομικό αρχικά ότι είναι 16 ετών, αλλά εκείνος γνώριζε πως ήταν 15 και πήγαινε ακόμα σχολείο πριν έχουν οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. "Τώρα ξέω πως με εκμεταλλεύτηκε. Είπα στον James ότι είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ξέρω πως θα έπρεπε να ενεργήσει διαφορετικά ως αστυνομικός", ανέφερε στη δήλωσή της στο δικαστήριο το θύμα.

Η μητέρα της 16χρονης ανέφερε τη σχέση του με την κόρη της στους συναδέλφους του όταν βρήκε το ημερολόγιό της και φωτογραφίες του 26χρονου με τη στολή. "Ξέρω ότι ήταν ανόητο. Έκανα σεξ μαζί της γνωρίζοντας ότι ήταν 15 ετών", παραδέχτηκε στο δικαστήριο ο 26χρονος.

"O Evans εκμεταλλεύτηκε ένα κορίτσι που γνώριζε ότι είναι ευάλωτο και η 16χρονη ήξερε πως ήταν αστυνομικός που έκανε κατάχρηση της θέσης του. Η σεξουαλική εκμετάλλευση των νέων, ιδιαίτερα από ανθρώπους σε θέσεις ισχύος και επιρροής, δεν γίνεται γνωστή πολλές φορές.

Όταν ένας αστυνομικός διαπράττει τέτοιες πράξεις αναπόφευκτα θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην εμπιστοσύνη των θυμάτων και θα προκαλέσει ανησυχία στο ευρύ κοινό. Ο Evans υπονόμευσε το έργο των συναδέλφων του και παραβίασε τους νόμους που του είχε ανατεθεί να επιβάλει στους άλλους", τόνισε η Helen King.
Keywords
Τυχαία Θέματα