Σοκ! 15χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για αιμομιξία

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον γονέα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δεύτερη κατά σειρά υπόθεση μέσα σε δύο εβδομάδες...

Συγκεκριμένα, 15χρονη στην Πάφο κατήγγειλε στην Αστυνομία χθες τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση, η οποία λάμβανε χώρα επανειλημμένα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια.

Ο πατέρας συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό
κράτηση, για διερεύνηση της νέας σοκαριστικής υπόθεσης.

Από τα γεγονότα της υπόθεσης που έχουν γίνει γνωστά μεχρι τώρα, η 15χρονη από τη Ρουμανία και κάτοικος Πάφου κατήγγειλε ότι ο ίδιος της ο πατέρας, επίσης Ρουμάνος, την παρενοχλούσε σεξουαλικά εδώ και δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε από τη μητέρα της 15χρονης, αυτή ζει με τον πατέρα της στην Πάφο μετά το διαζύγιο των γονέων της, με την μητέρα να διαμένει στη Λεμεσό. Η μητέρα κατήγγειλε ότι η 15χρονη κόρη της την ενημέρωσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο 43χρονος πατέρας της την θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, ο οποίος ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι η συμπεριφορά του δεν συνιστούσε παρενόχληση, αλλά καθαρά πατρικό ενδιαφέρον και ότι τα χάδια που καταγγέλλει η πρώην σύζυγος και η κόρη του έγιναν σε κάποιες περιόδους που η 15χρονη ήταν άρρωστη και αυτός ήθελε να της δείξει ότι είναι στο πλευρό της.

Ο 43χρονος θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος με την μάνα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη κόρη της – Παρενοχλούσε και τον 10χρονο γιο της!

Οργή για την μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη κόρη της μαζί με τον σύντροφό της!

Η μάνα βίαζε την ίδια της την κόρη μαζί με τον σύντροφό της! Οι φρικιαστικές περιγραφές της 14χρονης Οργή για την μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη κόρη της μαζί με τον σύντροφό της!

Διάλογοι φρίκης του πατέρα-βιαστή με την 13χρονη κόρη του: «Παπά τι κάμνεις;» - «Καλύτερα με μένα παρά...»

Ο 12χρονος βίαζε την 9χρονη αδερφούλα του - «Αν δε κάνουμε σεξ δεν θα 'σαι αδερφή μου!»
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα