«Σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογικές περιφέρειες!

Πριν ακόμα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, οι πρωτοκλασάτοι και οι δευτεροκλασάτοι του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν για σίγουρες θέσεις στα ψηφοδέλτια...

Αν και ακόμα δεν έχει ειπωθεί επίσημα κάτι για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί υψηλός πυρετός.

Η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ
είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτυπωθεί και στα εκλογικά αποτελέσματα.

Η κοινοβουλευτική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ θα συρρικνωθεί αρκετά με αποτέλεσμα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος να αναζητούν από τώρα σίγουρες θέσεις και περιφέρειες.

Εκεί ακριβώς αναμένεται να γίνει η μεγάλη σφαγή. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι 80 και πλέον βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επανεκλεγούν.

Σοβαρό πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν σε πρώτη φάση οι «εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί» της κυβέρνησης που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες...

Όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Παραπολιτικά, οι υπουργοί: Ε. Αχτσιόγλου, Λ. Κονιόρδου, Α. Χαρίτσης, Δ. Τζανακόπουλος, αλλά και Γ. Χουλιαράκης πρέπει να βρουν περιφέρειες και εκλόγιμες θέσεις.

Την ίδια αγωνία έχουν βεβαίως και οι: Α. Πετρόπουλος, Στ. Πιτσιόρλας αλλά και η Ρ. Αντωνοπούλου.

Μείζον ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους υπουργούς που εκλέγονται στο Επικρατείας: Τ. Χριστοδουλοπούλου, Κ. Γαβρόγλου, Ν. Κοτζιάς και Θ. Φωτίου.

Η μεγάλη μάχη βεβαίως θα δοθεί στη Β’ Αθηνών όπου η εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει με ελεύθερη πτώση από τις 16 έδρες στις 9!!!

Σε δεινή θέση θα βρεθούν Ευκ. Τσακαλώτος, Ν. Παππάς, Χ. Σπίρτζης, Π. Κουρουμπλής, Γ. Μπαλάφας, Ν. Τόσκας.

Εξίσου ακονισμένα θα είναι τα μαχαίρα στην Α’ Αθηνών όπου εκλέγονται οι κύριοι Ν. Βούτσης, Ν. Φίλης, Α. Φλαμπουράρης και Χρ. Βερναρδάκης.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να συμβεί όταν και αν ο κ. Τσίπρας ανακοινώσει εκλογές.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα