Προβληματισμός για το μπαράζ βανδαλισμών - Βεβήλωσαν και την Πύλη Σαμπιονάρα!

Μια σκληρή αλλά υπαρκτή πραγματικότητα που προκαλεί θλίψη...

Ξέσπασαν τα...βάρβαρα ένστικτά τους στα λουλούδια
Γκράφιτι στους τοίχους, βανδαλισμοί στο χώρο και στα μάρμαρα γύρω από το γνωστό μνημείο ακόμα και κλοπές στα καλαθάκια που έχουν τοποθετηθεί για να μπορούν να κρατάνε την Πύλη Σαμπιονάρα καθαρή είναι η εικόνα που αντίκρισαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου πριν από μερικές ημέρες και η οποία αποτυπώνει μια σκληρή αλλά υπαρκτή πραγματικότητα από κάποιους που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε
όσιο!

Το γεγονός αυτό που έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την οριστική παραλαβή του έργου από τις δημοτικές υπηρεσίες προσθέτει έντονο προβληματισμό στο δήμο για την προστασία της δημοτικής περιουσίας από τους βέβηλους που ειδικά μετά και το ξεπάτωμα τα ξημερώματα της Πέμπτης, των φυτών από τις ζαρντινιέρες της Λ. 25ης Αυγούστου, το καθιστά αναγκαίο και απαραίτητο.

Μάλιστα ανάλογη συμπεριφορά στα φυτά και τα λουλούδια της Λ. 25ης Αυγούστου είχαμε προ ημερών και στην οδό Κατεχάκη, δείγμα πως η διεστραμμένη αυτή συμπεριφορά δεν είναι μεμονωμένη !

Ο ίδιος ο δήμαρχος Β. Λαμπρινός δεν έκρυβε τη θλίψη του για αυτή την αντικοινωνική συμπεριφορά και σκέφτεται τρόπους αντιμετώπισης της, πριν λάβει διαστάσεις ντόμινο και... μόδας στο Ηράκλειο!
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα