Προσοχή: Έχετε iphone; - Τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό

Αγαπητό tromaktiko,
όποιος θελει να αγορασει i-phone ας δωσει λιγο ΠΡΟΣΟΧΗ...
σε αυτο το περιστατικο πριν αγορασει.

Αγορασα i-phone 6plus πριν ενα χρονο , εδωσα 800 ευρω και περιμενα να εχω ενα τελειο κινητο.

Ετσι και εγινε, μονο στην
αρχη ομως, μετα απο 7 μηνες ξαφνικα η πισω καμερα εδειχνε μονο μαυρο, το παω στην εταιρια και μου λενε οτι "ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ " και θα σας το φτιαξουμε δωρεαν ακομη και εαν ειχε ληξει η εγγυησει σας (ειχα ακομη).

Σε 3 μερες μου το εφτιαξαν, το χρεισιμοποιω για 2 μηνες κανονικα .

Μια μερα κτυπαει το τηλ το σηκωνω δεν ακουω τιποτα, βαζω τα handfree ακουω, βαζω ανοικτη ακροαση ακουγετε.

Να μην τα πολυλογω θεωρησα πως ειχε χαλασει το ακουστικο μεσα, ετσι ξαναπαω στην εταιρια, εκει ο υπαλληλος αφου βλεπει τον σειριακο κωδικο που εχει το τηλεφωνο μου λεει, μπορεις να το αφησεις να το ανοιξουμε αλλα θα ειναι ασκοπο γιατι ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.

Λεω και τι να κανω ,μου λεει τιποτα απλα πρεπει αν περιμενεις την αναβαθμιση ,ρωταω ποτε ,μου λεει ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Απο τοτε περασαν 4 μηνες και ακομη περιμενω, πηρα τηλ να ρωτησω μου ειπαν ακομη περιμενουμε.

Και πλεον εχω δωσει 800 ευρω για να μιλαω σε ανοικτη ακροαση και να κουβαλω ενα handfree μαζι μου παντα ,να παω που να διαμαρτυρηθω στην Αμερικη στην εταιρια την ιδια;

Το κακο ειναι οτι καποιοι απο αυτους που τους ειπα το περιστατικο, μου ειπαν οτι ειχαν προβλημα με iphone 5 σε θεμα διχτυου ομως δεν επιανε το διχτυο καλα και τους ειπαν απο την εταιρια να περιμενετε ενημερωση που δεν εχει ερθει ακομη εδω και 2 χρονια.

Συμπερασμα ,οποια μοντελα βγαινουν ελλατωματικα ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΑΛΖΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Οποιος λοιπον εχει διαθεση να δωσει 700-800 και 1000 ευρω σε αυτην την εταιρια ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , θεωρω οτι ειναι σαν να ρισκαρεις τα λεφτα σου.

Αναγνώστης

Βλέπεις αδικίες γύρω σου; ΤΡΟΜΑΞΕ τους... Στείλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες σου στο tromaktiko! Υπάρχει τρόπος να ακουστείς...
Όπου και αν βρίσκεσαι, ότι ώρα και αν είναι, και είδες κάτι στραβό, περίεργο, ένα ατύχημα ή κάτι έκτακτο, άνοιξε τη κάμερα του κινητού σου, πάρε πληροφορίες για το συμβάν και στείλε μας το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) στο: [email protected] ή μέσω viber, στο 6946 414328. Γίνε και εσύ ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα