Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να βάλουν ένα παπούτσι στην Μariah Carey;

Μα ποιος βάζει μόνος του τα παπούτσια του; Σίγουρα όχι η Mariah Carey...

Η κίνηση του να βάλεις το πόδι σου στο ένα παπούτσι και μετά στο άλλο, θα έλεγε κανείς πως είναι κοινή για όλους. Μάλλον όχι. Ή τουλάχιστον όχι για τους celebrities. Η Kendall Jenner χρειάστηκε δύο βοηθούς για να δέσει τις ψηλές μπότες της μέχρι το γόνατο για τα MTV Movie Awards. Τώρα μάθαμε πως και η Mariah Carey χρειάζεται ανάλογη βοήθεια, σύμφωνα με το Footwear News.
Σε
μία σκηνή από την επερχόμενη σειρά της, Mariah's World, συναντούμε την Carey μέσα σε ένα γιοτ (σωστά). Ντύνεται -ή μάλλον έχει ανθρώπους να την ντύνουν- για ένα event. Σίγουρα ένα επίσημο φόρεμα μερικές φορές χρειάζεται λίγη βοήθεια (ένα ανέβασμα φερμουάρ, ένα κάτι). Η τραγουδίστρια όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο: δεν είχε ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ανθρώπους να της βάζουν τα παπούτσια.

Oprah μου έχει πει 'Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να νομίσει πως δεν ξέρεις πώς να βάλεις τα παπούτσια σου πια,'" λέει η Carey στην κάμερα. "Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα παπούτσια είναι βάναυσα και δεν μπορώ να τα φορέσω μόνη μου. Δεν θα πω ψέματα." Πώς σου φαίνεται αυτή η ατάκα;
Keywords
Τυχαία Θέματα