Πώς να αφαιρέσεις το gel από τα νύχια σου σωστά (μόνη) στο σπίτι

Ο σωστός τρόπος για να βγάλεις μόνη σου το gel manicure...

Αν εξαιρέσεις ότι κοστίζει λίγο παραπάνω και σου παίρνει περισσότερο χρόνο, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι αυτό που ζητάς για τα νύχια σου.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να στεγνώσει, δεν χαλάει και έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ένα απλό βερνίκι νυχιών.

Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα να τα αφαιρέσεις; Προφανώς δεν αρκεί ένα απλό ασετόν και πρέπει να επισκεφτείς ξανά το nail bar για να σου βγάλει το υλικό με ασφάλεια.

Ξέρω ότι αυτό δεν είναι εφικτό πολλές φορές και κάνεις μόνη σου τη διαδικασία
με αποτέλεσμα να επηρεάζεις αρνητικά και τα νύχια σου. Υπάρχει όμως τρόπος να το κάνεις σωστά μόνη σου και είναι ο εξής:

- Προστάτευσε τα πετσάκια σου. Βάλε λίγο από το ειδικό λαδάκι για να μην ξεραθούν από το πολύ ασετόν.

- Αφαίρεσε την τελευταία στρώση με μία χοντρή λίμα. Χρειάζεται να τρίψεις καλά για να φύγει το υλικό που είναι εξαιρετικά δυνατό καθώς εξαιτίας του δεν φεύγει το χρώμα από τα νύχια σου και εξασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια.

- Βρέξε 10 cotton pads πολύ καλά με καθαρό ασετόν και τοποθέτησέ τα πάνω στα νύχια σου. Μετά τύλιξε κάθε νύχι μαζί με το βαμβάκι με ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο και περίμενε για 10-15'. Αν το κάνεις μόνη σου καλύτερα να κάνεις το κάθε χέρι ξεχωριστά.

- Μόλις τα αφαιρέσεις το περισσότερο υλικό θα έχει απομακρυνθεί αλλά είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ξανατρίψεις τις επιφάνειες με τη λίμα για να αφαιρέσεις τυχόν υπολείμματα. Ολοκλήρωσε τη διαδικασία με λίγο βαμβάκι εμποτισμένο με ασετόν για να καθαρίσουν τελείως τα νύχια σου.

- Τέλος, πλύνε τα χέρια σου πολύ καλά και μην ξεχάσεις να τα ενυδατώσεις με μία κρέμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στα νύχια σου.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos