Πορτοφολάδες και ζωοκλέφτες εν δράσει!

Βόλτες στους δρόμους της Καρδίτσας έκαναν μία 23χρονη Ρουμάνα και ένας 16χρονος ομοεθνής της και, μέσα σε λίγη ώρα, έβαλαν στις τσέπες τους τέσσερα… πορτοφόλια! Στην τελευταία κλοπή έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά προφανώς είχαν συνεργούς που διέφυγαν με τα πορτοφόλια των θυμάτων.

Πάνω στους νεαρούς πορτοφολάδες βρέθηκε μόνο το τελευταίο που είχαν κλέψει, από μια 84χρονη γυναίκα. Στις τσέπες τους είχαν και 150 ευρώ, μέρος των οποίων επιστράφηκαν στα θύματά τους, έναν 27χρονο άνδρα και δυο γυναίκες ηλικίας 44 και 56 χρόνων. Όπως
διαπιστώθηκε, σε βάρος του 16χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών για διακεκριμένες κλοπές και θα οδηγηθεί μαζί με την 23χρονη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

«Πονοκέφαλος» έχουν γίνει για τους κτηνοτρόφους στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας οι συμμορίες ζωοκλεφτών που δρουν ανενόχλητες στην περιοχή. Ένα 24ωρο μετά την κλοπή επτά προβάτων από μια στάνη στην περιοχή της Κωνωπίνας, άγνωστοι χτύπησαν για πολλοστή φορά το μαντρί ενός ακόμη κτηνοτρόφου στην ίδια περιοχή! Οι δράστες άρπαξαν δέκα αρνιά και δύο κατσίκια και έγιναν καπνός.
Keywords
Τυχαία Θέματα