Πιθανή η παράδοση του Κιμ Γιόνγκ Ναμ στους οικείους του

Πιθανή είναι η παράδοση της σορού του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν, στους οικείους του σύμφωνα με...
τις αρμόδιες Αρχές στη Μαλαισία. Η παράδοση θα γίνει μέσω της πρεσβείας της Βόρειας Κορέας, μετά την ολοκλήρωση των αστυνομικών και ιατροδικαστικών ερευνών.

Οι Αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση και δεύτερη γυναίκα ύποπτη για τη δολοφονία όπως μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο Bernama σήμερα, επικαλούμενο τον γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας, ενώ επίσημη ανακοίνωση αναμένεται αργότερα μέσα στη μέρα.

Χθες
η μαλαισιανή αστυνομία έθεσε υπό κράτηση μια γυναίκα που έφερε βιετναμέζικα ταξιδιωτικά έγγραφα και ανακοίνωσε ότι αναζητά μερικούς ακόμα ξένους ύποπτους στην υπόθεση θανάτου, που αρκετές πηγές θεωρούν πολιτική δολοφονία.

Ο 45χρονος, που ζούσε επί χρόνια αυτοεξόριστος φαίνεται ότι δηλητηριάστηκε από δύο γυναίκες, οι οποίες διέφυγαν με ταξί. Κάποια μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για δηλητηριασμένη βελόνα, ενώ άλλα για ένα υγρό που έριξαν στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ναμ.
Keywords
Τυχαία Θέματα