Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο πιο σκληρός serial killer

Ένας από τους πιο σκληρούς και αμετανόητους κατά συρροή δολοφόνους, πέθανε σε ηλικία 79 ετών...
Αφησε την τελευταία του πνοή στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Άσγουορθ, στην οποία κρατούνταν με αυξημένα μέτρα ασφαλείας από το 1985. Ο Μπρέιντι φυλακίστηκε το 1966, έθαψε τέσσερα από τα πέντε θύματά του σε τάφους στο Σάντλγουορθ Μουρ.

Ο serial killer γεννήθηκε στη Γλασκόβη, αλλά σε μικρή ηλικία μετακόμισε τους γονείς του στο Μάντσεστερ. Η αιματοβαμμένη «καριέρα» του ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60, όταν δολοφόνησε
τον 12χρονο Τζον Κίλμπριτζ, τη 10χρονη Λέσλι Αν Ντάουνι και τον 17χρονο Έντουαρντ Έβανς.

Όταν πλέον είχε συλληφθεί του αποδόθηκαν και οι φόνοι της 16χρονης Πολίν Ριαντ και ο 12χρονος Κιθ Μπένετ. Η σορός του μικρού Κιθ δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες της μητέρας του και των αρχών. Ο δικηγόρος του Μπρέιντι, σύμφωνα με το BBC, μετά το θάνατο του πελάτη του, είπε πως είχε μια τελευταία συνομιλία μαζί του αλλά σε αυτή δεν συζητήθηκε το ζήτημα της σορού του μικρού Κιθ.

Τα παιδιά απήχθησαν, από το 1963 μέχρι το 1965 και όπως αποδείχθηκε συνεργός του Μπρέιντι ήταν η σύντροφός του Χίντλεϊ, η οποία πέθανε στη φυλακή το 2002. Η δράση του διαβολικού ζευγαριού αποκαλύφθηκε όταν ο αδερφός της Χίντλεϊ είδε τον Μπρέιντι να βασανίζει και, τελικά, να στραγγαλίζει τον 17χρονο Έντουαρντ. Η αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι να μεταφέρει τη σορό του άτυχου παιδιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε,pethane