Πέντε βιβλία που ενέπνευσαν τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του κόσμου

Μερικά από τα διασημότερα ονόματα στον χώρο της ψυχαγωγίας και των επιχειρήσεων διάλεξαν τα...
βιβλία που του άλλαξαν τη ζωή.
Γυναίκες που έχουν αφήσει τη σφραγίδα του στον κόσμο με τη δουλειά και το ταλέντο τους,όπως ακριβώς και οι κυρίες που θα μιλήσουν και θα αποκαλύψουν τα δικά τους μυστικά επιτυχίας στο Game Changer: Women of Influence στις 20 Ιανουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, αποκάλυψαν ποια είναι τα βιβλία
που τις ενέπνευσαν και τους άλλαξαν τη ζωή.
1. Oprah Winfrey - "A Return to Love"
Η Oprah Winfrey είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του κόσμου, καθώς κατάφερε να μετατρέψει το τηλεοπτικό της σόου σε επιχειρηματικά κολοσσό. Η ίδια έχει επανειλημμένα αναφερθεί σε βιβλία που την ενέπνευσαν και την βοήθησαν να ανέλθει επαγγελματικά, ωστόσο εκείνο που της άλλαξε τη ζωή είναι το "A Return to Love" της Marianne Williamson. Το βιβλίο μιλά για την αγάπη και αναφέρει πως μπορεί να αποτελεί την απάντηση στα προβλήματα της ζωής.
2. Beyoncé - "What Will It Take to Make A Woman President?: Conversations About Women, Leadership and Power"Η βασίλισσα Beyoncé έχει καταφέρει να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία με το ταλέντο και την πειθαρχεία της. Έτσι, εκτός από τα τραγούδια της τα οποία γίνονται τεράστιες επιτυχίες η B έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά από επιχειρηματικές επενδύσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν τρομερά επικερδείς.
Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως το αγαπημένο της βιβλίο, αυτό που της έχει δώσει ώθηση για την ανοδική της σταδιοδρομία δεν είναι άλλο από το "What Will It Take to Make A Woman President?: Conversations About Women, Leadership and Power" της Marianne Schnall.
3. Ellen DeGeneres - "The Four Agreements: A Practical Guide to Personal Freedom"Η παρουσιάστρια και κωμικός Ellen DeGeneres αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες σ' όλο τον κόσμο, για την αισιοδοξία και το χιούμορ της. Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως αγαπά τα βιβλία, ωστόσο εκείνο που ξεχωρίζει είναι το "The Four Agreements: A Practical Guide to Personal Freedom", από τον Don Miguel Ruiz.
4. Tory Burch - "Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less"Η σχεδιάστρια μόδας Tory Burch , η οποία βρισκόταν μεταξύ των 100 γυναικών με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2015, σύμφωνα με το Forbes αναφέρει πως ήταν πολλά τα βιβλία που της έδωσαν τη λύση όταν είχε βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδα.
Η σχεδιάστρια, όμως που βρέθηκε πίσω από Harper's Bazaar, τη Vera Wang και τη Polo Ralph Lauren έχει ένα αγαπημένο βιβλίο, στο οποίο ανατρέχει κάθε φορά που χρειάζεται να κάνει το επόμενο βήμα, το "Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less" από τον Greg McKeown.5. Marissa Mayer - "The Charisma Myth: How Anyone Can Master the Art and Science of Personal Magnetism"
Η CEO της Yahoo, που ήταν και η πρώτη γυναίκα μηχανικός της Google και κατέχει τα διακαιώματα από μια σειρά εφευρέσεων στον χώρο της τεχνικής νοημοσύνης. Αν επιθυμείς να ακολουθήσεις τα βήματά της δοκίμασε να διαβάσεις το αγαπημένο της βιβλίο, το "The Charisma Myth: How Anyone Can Master the Art and Science of Personal Magnetism", από την Olivia Fox Cabane και επισκέψου το νέο Συνέδριο του Game Changer: : Women of Influence στις 20 Ιανουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα