Πάτρα: Ενισχύουν την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με… τρεις αστυνομικούς!

Για μία ακόμη φορά η Αχαΐα απαξιώνεται και κανείς δεν φαίνεται να υπολογίζει τις εκκλήσεις των συνδικαλιστών αστυνομικών...
αλλά και των ανώτερων αξιωματικών οι οποίοι ζητούν την ενίσχυση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, αφού η εγκληματικότητα καλά κρατεί…

Το Συμβούλιο της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. συνεδρίασε προκειμένου να συστήσει τον πίνακα τακτικών μεταθέσεων για το 2014 και για μία ακόμη φορά η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενισχύεται μόλις με… τρεις αστυνομικούς και συγκεκριμένα με έναν βαθμοφόρο και δύο αστυφύλακες.

Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., μάλλον οι αρμόδιοι
έκριναν πως η τοπική αστυνομία έχει ελλείψεις μόνον σε τόσα άτομα.

Τι κι αν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας από το πρωί βρισκόταν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και προσπαθούσε να ενημερώσει και να πιέσει τους αρμοδίους για τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση, παρ’ όλα αυτά δεν φαίνεται πως εισακούστηκε.

Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, πολλές ημέρες από την ανοικτή επιστολή της Ένωσης σε βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημάρχους και άλλους φορείς της Αχαΐας, την οποία κοινοποιούσαν τόσο στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. όσο και στον Υπουργό κ. Δένδια, με την οποία ζητούσαν παρέμβασή τους για αυτό το θέμα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και μέλος της ΠΟΑΣΥ Βασίλης Κωνσταντόπουλος κάνει λόγο για απαξίωση της τρίτης πόλης της Ελλάδος σε σχέση με τις ανάγκες που υπάρχουν, προσθέτοντας πως αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αφού η Ένωση έχει ενημερώσει έγκαιρα για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν.

«Για άλλη μια φορά η Αχαΐα απαξιώνεται καθώς οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες έκριναν ότι με την ενίσχυση τριών ατόμων πρόκειται να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και η μικροεγκληματικότητα η οποία αυξάνεται καθημερινά. Εμείς ως Ένωση προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους να αναδείξουμε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει μια γενναία ενίσχυση αλλά φαίνεται πώς τελικά άλλοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς» επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Χάρης Τσίτσικας.
patrastimes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα