Παρασκευόπουλος: Ο πολιτικός κόσμος δίνει εξετάσεις

«Με την πρόταση συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκπληρώνει μια...
υπόσχεση που έδωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για μια προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς, για ταυτόχρονη εξυγίανση της οικονομίας και της πολιτικής», εξήγησε ο γενικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος
για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου.

«Έχω την εντύπωση ότι σήμερα, συζητώντας μια πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, εξετάσεις δεν δίνουν μόνον οι ερωτώντες βουλευτές ή η κυβέρνηση, δίνει και η Βουλή και δίνει και ο πολιτικός κόσμος της χώρας στο σύνολό του», είπε ανοίγοντας την ομιλία του.

«Όχι δεν πρόκειται να αναφερόμαστε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, εμείς τουλάχιστον, στον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου, σαν να πρόκειται για ένοχο. Στο στάδιο αυτό υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Θα αναφερθούμε στο πρόσωπο του πρώην υπουργού ως πρόσωπο υπόπτου και οι υποψίες μπορεί να γίνουν βεβαιότητα ενοχής μετά από κρίση και καταδίκη», είπε ο κ. Παρασκευόπουλος για τη στάση που θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Γιάννο Παπαντωνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα