Παλιές δόξες της Liverpool κάνουν προθέρμανση για κλάματα! (video)

Πώς κατάντησαν έτσι ο Steve McManaman και ο Patrik Berger, που να μην μπορούν να κάνουν ούτε ένα κοντρόλ της προκοπής…
Οι παλιοί άσοι της Liverpool ήταν κωμικοτραγικοί σ’ ένα τουρνουά ποδοσφαίρου indoor στη Μαλαισία, αφού στην προθέρμανση έδειχναν αλλού να πατάνε κι αλλού να βρίσκονται, λες και είχαν «κατεβάσει» προηγουμένως από δέκα λίτρα μπίρα ο καθένας. Κι αν μια τέτοια εικόνα άφησαν ο »Macca» και ο Berger, που τουλάχιστον κρατούν την σιλουέτα τους, τι να πει κανείς για τον αμυντικό της δεκαετίας του ‘90
Phil Babb, ο οποίος πλέον μετά βίας στέκεται όρθιος….

Όλα αυτά τα ωραία συνέβησαν στο πρόσφατο τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας για παλαιμάχους «2011 EPL Asian Masters», στην Kuala Lumpur Μαλαισίας, όπου την ομάδα των Liverpool Legends εκπροσώπησαν επίσης οι Robbie Fowler, Vladimir Smicer, Mark Wright, Stephane Henchoz και Rob Jones. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, πάντως, οι παλιοί αστέρες των «κόκκινων» έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.

Το τρόπαιο κατέκτησε μια μικτή παλαιμάχων της Premier League, που είχε μεταξύ άλλων στις τάξεις της τον Κολομβιανό Faustino Asprilla, κερδίζοντας στον τελικό τους άσους προηγούμενων δεκαετιών της Manchester United. Καμαρώστε τους σαραντάρηδες πρώην παίκτες της Liverpool, που πλέον δεν μπορούν ούτε να κοντρολάρουν την μπάλα:


www.sportena.com
Keywords
Τυχαία Θέματα