Ολική ανατροπή στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: «Δεν ήταν ληστεία» - Ποιος ήθελε να της κλείσει το στόμα

Ένα μήνα μετά το άγριο φονικό στο Β’ Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια και πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για τη Δώρα Ζέμπερη...
Μετά τις αποκαλύψεις για τον 58χρονο καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος φοβάται τον άγραφο νόμο της φυλακής και δηλώνει σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών της Δομοκού όπου κρατείται, ότι δεν σκότωσε τη Δώρα για να τη ληστέψει, οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ξεσπούν.

«Δεν με ενδιαφέρει για ποιον λόγο το σκότωσε το παιδί, αν ήταν ληστεία ή αν ήταν βαλτός! Εμένα με ενδιαφέρει ότι μου σκότωσε το παιδί
και το παιδί λείπει από το σπίτι», λέει ο πατέρας της Δώρας.

Οι συγγενείς της 32χρονης δεν πιστεύουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της, την μαχαίρωσε 14 φορές για να την ληστέψει.

«Για 5 ευρώ 14 μαχαιριές και για ένα κινητό… δύσκολο μου φαίνεται! Δε μπορεί να πάει πουθενά το μυαλό μου.

Είναι θολωμένο από εκείνη την ημέρα έχει σταματήσει ο χρόνος και οι μέρες και τα πάντα. Η ζωή μου έχει σταματήσει! Ο μισός είμαι εκεί πέρα στον τάφο να ζεσταίνω το παιδί κι ο μισός είμαι έξω για να κάνω φέτες αυτόν όπως έκανε το παιδί μου!» πρόσθεσε ο Κώστας Ζέμπερης.

«Δεν σκοτώνεις ένα κοριτσάκι με δεκατέσσερις μαχαιριές για μια τσάντα! Της ρίχνεις μια- δυο, την πήρες… δεν την πήρες, σηκώθηκες έφυγες!

Μάλλον θα βγω αληθινός… Είναι για να της κλείσει το στόμα πιστεύω εγώ και θα αποδειχθεί»! δήλωσε ο Ηρακλής Ζέμπερης, θείος της Δώρας.

«Δεν ξέρω ποιος ήταν (από πίσω) αλλά σίγουρα δεν ήταν ληστεία. Θα το δείτε κι εσείς! Θα το δει όλος ο κόσμος! Δεν ήταν ληστεία. Τελεία και παύλα» κατέληξε η Μαρία Ζέμπερη, θεία της άτυχης εφοριακού.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολική, Δώρας Ζέμπερη, Δεν, - Ποιος,oliki, doras zeberi, den, - poios