Οι βομβιστές της Βοστόνης «χτύπησαν» και στο ΜΙΤ; - Ένας αστυνομικός νεκρός, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Ο τρόμος ζει και βασιλεύει στη Βοστόνη. Λίγες μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνιο, η πόλη συγκλονίζεται ξανά.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό... με τους αστυνομικούς να αναζητούν δράστη ή δράστες που νωρίτερα πυροβόλησαν και σκότωσαν αστυνομικό της αστυνομίας του πανεπιστημίου και φέρονται να έχουν μαζί τους εκρηκτικά και χειροβομβίδες.

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι δεν αποκλείεται στο ανθρωποκυνηγητό που ξεκίνησε αργότερα στην περιοχή Γουότερτάουν να εμπλέκονται οι φερόμενοι
ως βομβιστές του Μαραθωνίου της Βοστόνης, τις φωτογραφίες των οποίων έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα το FBI.
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:30 το βράδυ (ώρα Βοστόνης) όταν ένας αστυνομικός της αστυνομίας του πανεπιστημίου MΙΤ κλήθηκε να επέμβει σε περιστατικό μέσα στην πανεπιστημιούπολη.
Εκεί, άγνωστο γιατί, άγνωστο και πόσοι ήταν οι δράστες, τον πυροβόλησαν πολλές φορές και τον σκότωσαν. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.
Και το θρίλερ ξεκίνησε όταν στην περιοχή Γουότερτάουν ακούστηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, καθώς η αστυνομία ενεπλάκη σε... μάχη με υπόπτους για την αρπαγή αυτοκινήτου.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον νεαρό των φωτογραφιών, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει σχέση με δυο ληστείες σε βενζινάδικα που προηγήθηκαν ή τη δολοφονία του αστυνομικού.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ένας από τους υπόπτους που ενεπλάκησαν στην ανταλλαγή πυροβολισμών έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται σε νοσοκομείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα