Οι τρομοκράτες προειδοποιούν: Έρχεται "μαύρος Δεκέμβρης" για την Αθήνα - Ρωμανός και Αργυρός μίλησαν...

Μνήμες από τον μαύρο Δεκέμβρη του 2008 φέρνει στην μνήμη κείμενο απειλή... μέσα από την φυλακή των κρατουμένων Νίκου Ρωμανού και Παναγιώτη Αργυρού, κάνοντας λόγο για τον νέο « Μαύρο Δεκέμβριο» που θα ζήσει φέτος η Αθήνα.

Ο Ρωμανός με τον Αργυρό στο κείμενό τους μιλούν ξεκάθαρα για τρομοκρατικές επιθέσεις που θα ξεσπάσουν στην Αθήνα με εμπρησμούς σε πολυεθνικά εμπορικά καταστήματα, βομβιστικές
επιθέσεις εναντίον πολιτικών και εμπρησμούς Τραπεζών και αστυνομικών τμημάτων κατά την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων.
Αν το κείμενο δεν είναι προϊόν της πλούσιας "επαναστατικής φαντασίας" των δύο νεαρών και αληθεύουν έστω και λίγα απ ότι οι συνεργάτες τους που βρίσκονται έξω από τις φυλακές σχεδιάζουν να κάνουν τότε μιλάμε για τις δυσκολότερες εποχές που θα ζήσει η Αθήνα από εκείνο τον Δεκέμβρη που έζησε η Αθήνα με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου.
Αλήθεια, ξέρετε πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Όλα όσα δεν γνωρίζετε σε ένα άρθρο...Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή, η οποία μιμείται τη διαδικασία του καπνίσματος βοηθώντας έτσι τους πρώην καπνιστές να ξεφύγουν από αυτήν την κακή συνήθεια που ονομάζεται κάπνισμα...
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Αναζητήσεις
τι ονομαζουμε μαυρο δεκεμβρη, μαυρος δεκεμβρης για την αθηνα
Τυχαία Θέματα