Οι κανόνες για να φορέσετε σωστά το λευκό τώρα

Μπορεί τα total black σύνολα να είναι η εύκολη, ασφαλής και πάντα κομψή επιλογή όταν ο καιρός είναι μουντός και οι σκούρες αποχρώσεις...
στα ρούχα να ταιριάζουν περισσότερο με τη χειμερινή διάθεση, τίποτα όμως δε συγκρίνεται με το λευκό χρώμα και τα λευκά μονοχρωματικά looks.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει και να τραβά τα βλέμματα, ειδικά το χειμώνα αφού είναι λίγοι αυτοί που τολμούν να φορέσουν head–to–toe λευκά κομμάτια. Ακόμη
κι αν θεωρείται άχρωμο, ένα μονοχρωματικό λευκό σύνολο έχει τόσο μεγάλη δυναμική όσο ένα statement κομμάτι. Άλλωστε δεν υπάρχει κάτι πιο φινετσάτο και αισθητικά ικανοποιητικό από την εικόνα ενός λευκού συνόλου μέσα σε ένα χειμερινό σκηνικό – ειδικά αν οι δρόμοι είναι στρωμένοι με χιόνι.

Οι κανόνες για τα λευκά outfits το χειμώνα είναι απλοί: κάντε layering επιλέγοντας διαφορετικές υφές και μήκη, συνδυάστε διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού (ακόμη και εκρού ή μπεζ) ή κρατήστε ένα κομμάτι/αξεσουάρ του συνόλου σε έντονο ή κλασσικό μαύρο χρώμα για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η δυναμική του λευκού και εφαρμόστε τον κανόνα less is more – όσο πιο απλό τόσο πιο εκλεπτυσμένο.

Παίξτε με διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού ή του κρεμ και με διαφορετικές υφές δίνοντας διάσταση στο σύνολο. Επιλέξτε σκληρά υφάσματα όπως το τζιν και το δέρμα, συνδυάστε τα με μαλακές υφές όπως το κασμίρ, η γούνα, το μαλλί και το καστόρι και δημιουργήστε casual chic χειμερινά looks.

Tip: Επιλέξτε μπεζ και κρεμ πινελιές για να κάνετε το σύνολο πιο ζεστό.
Φορέστε κομμάτια διαφορετικού μήκους συνδυάζοντας μακριές παντελόνες με μακριά γιλέκα, cigarette παντελόνια με σακάκια και παλτό, κλπ. Με το σωστό layering θα καταφέρετε να δώσετε δομή στο σύνολο και να το κάνετε να φαίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον, προσεγμένο και στιλιστικά άρτιο.

Tip: Επιλέξτε κομμάτια που μακραίνουν τη σιλουέτα και την κάνουν να φαίνεται πιο κομψή.

Κρατήστε το λευκό σαν βάση του συνόλου σας και παίξτε με ένα πανωφόρι σε διαφορετική απόχρωση. Ο λευκός καμβάς σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με οποιαδήποτε απόχρωση θέλετε, χωρίς φόβο και να κάνετε το σύνολο να ξεχωρίσει.

Tip: Επιλέξτε γήινα χρώματα που κολακεύουν και αναδεικνύουν οποιοδήποτε λευκό μονοχρωματικό σύνολο.
Προσθέστε μία μικρή πινελιά χρώματος σε ένα λευκό μονοχρωματικό σύνολο επιλέγοντας αξεσουάρ σε διαφορετική απόχρωση. Κάντε την αντίθεση με παπούτσια και τσάντες, ακόμη κι αν πρόκειται για μία κλασσική μαύρη γόβα.

Tip: Επιλέξτε μικρές cross body bags ή clutch bags σε έντονο χρώμα για να μην τραβήξουν την προσοχή από τον πρωταγωνιστή του look.

Επιλέξτε κομμάτια σε άσπρο χρώμα που κολακεύουν το σώμα σας και αναδεικνύουν τα δυνατά σας σημεία, χωρίς να τονίζουν τυχόν ατέλειες. Ειδικά τα ρούχα σε λευκό χρώμα πρέπει να έχουν πολύ καλή εφαρμογή στο σώμα χωρίς να φαίνονται πολύ στενά. Κρατήστε το σύνολο απλό και κομψό με λίγα στοιχεία.

Tip: Προτιμήστε μικρά και minimal κοσμήματα ή ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα